Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Justin Ştefan îl desfiinţează pe Burleanu! ”Înseamnă că spui palavre şi vorbeşti în gol”

Justin Ştefan îl desfiinţează pe Burleanu! ”Înseamnă că spui palavre şi vorbeşti în gol”

Fotbal intern

Comentarii

Justin Ştefan a continuat războiul de cuvinte dintre FRF şi LPF. Secretarul general al Ligii l-a acuzat pe Burleanu că este lipsit de transparenţă în declaraţii. Mai mult, acesta susţine că Preşedintele Federaţiei refuză să vină cu dovezi pentru spusele sale, aruncând doar vorbe goale.

Justin Ştefan a vorbit despre alegaţiile aduse de Răzvan Burleanu în ultimele zile. Secretarul general LPF îl acuză pe Preşedintele FRF că păstrează pentru el detaliile ce nu îi convin şi sugerează că acesta ar trebui să se uite în curtea proprie înainte de cea a vecinului.

”Mie mi-ar plăcea, dar el vorbeşte numai la nivel superior, adică cu preşedintele Gino Iorgulescu. Ca atare, putem să avem o dezbatere cu domnul Vişan sau Bodescu. Chiar accept ca el să răspundă două minute şi eu un minut, e suficient. Vreau să spun că domnul Burleanu trebuie să vină cu argumente, cu date, cu probe, pentru că este foarte uşor să arunci cu lucruri bombastice, mai ales când tu nu eşti transparent.

Înseamnă că spui palavre şi vorbeşti în gol. Am luat declaraţia domnului Burleanu şi am văzut că declaraţiile lui sunt vorbe goale. Vorbeşte despre existenţa unor suspiciuni fără să existe probe, Spune că cineva urmăreşte să tranzacţioneze arbitraje, cineva urmăreşte să influenţeze deciziile comisiilor jurisdictionale. Nu am văzut probele, le aşteptăm, probabil în episodul următor. Domnul Burleanu s-a şcolit la locul de muncă. Aş vrea să ştiu cine a plătit perioada în care el a fost la studii, cine a plătit diurnele, dacă nu îl deranjează o să spună data viitoare.

Mă îndoiesc că există vreun angajat al LPF care să colaboreze cu cluburile. Există unul, dar nu este o problemă. Paul Mincu colaborează cu cluburile din Liga 1, dar nu este angajatul LPF. Are contract de asistenţă juridică cu Liga Profesionistă de Fotbal, poate avea contract cu orice club şi orice jucător. Cu o singură îngrădire. Să nu reprezinte într-un litigiu părţi cu interese contrare. Care e impedimentul moral dacă nu există un conflict de interese?”, a declarat Justin Ştefan, pentru ProSport.

VIDEO | Faze importante Budescu, în Damac- Al Shabab 1-2

Afla mai multe despre: lpffrfjustin ştefanrăzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare