Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juve e gata de o nouă mare lovitură! Încă un super star lângă Cristiano Ronaldo. Tranzacţia se face în iarnă

Juve e gata de o nouă mare lovitură! Încă un super star lângă Cristiano Ronaldo. Tranzacţia se face în iarnă

Juventus

Comentarii

Tuttosport scrie că Paul Pogba se întoarce la Juventus. Francezul ar urma să revină din iarnă, iar doi ”juventini” vor merge la schimb în Anglia.

Considerat un cotidian apropiat de Juventus Torino, Tuttosport scrie că Paul Pogba este nemulţumit la Manchester United şi vrea cu orice preţ să părăsească formaţia de pe Old Trafford.

Dorit şi de Real Madrid în vară, Pogba nu mai are răbdare să aştepte. Vrea să plece încă din iarnă, iar Juventus Torino este formaţia cel mai aproape de a-l transfera.

Maşinăria s-a pus în mişcare. Mandzukic merge la Manchester United

Sursa citată scrie că Mario Mandzukic este primul jucător implicat în tranzacţia Pogba care va ajunge pe Old Trafford.

Pe lângă el, United îl cere şi pe Dybala, în timp ce Juve l-ar oferi pe Matuidi şi bani. Discuţiile au demarat însă la iniţiativa torinezilor, iar italienii mai scriu că există şanse mai mari ca până acum ca Paul Pogba să revină la Torino.

În vârstă de 26 de ani, Pogba a evoluat între 2012 şi 2016 la Torino, fiind transferat de Juventus chiar de la Manchester United. Englezii l-au răscumpărat pentru 100 de milioane de euro în 2016, dar campionul mondial nu a dat cel mai bun randament pentru ”diavoli”. În 141 de meciuri a marcat 31 de goluri, iar singurele trofee le-a câştigat în mandatul omului pe care practic ”l-a dat afară”, Jose Mourinho.

La Juve, Pogba bifase 178 de meciuri în patru sezoane câştigând patru titluri de campion al Italiei şi câte două Cupe şi Supercupe ale Italiei.

Afla mai multe despre: paul pogba 

viewscnt
Articole similare