Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juve - Napoli nu se mai joacă! UPDATE: Controversa care a încins spiritele; Campioana câştigă meciul la "masa verde"

Juve - Napoli nu se mai joacă! UPDATE: Controversa care a încins spiritele; Campioana câştigă meciul la "masa verde"

Juventus

Comentarii

Unul dintre cele mai interesante meciuri ale începutului de sezon în Europa, Juve - Napoli se vede în direct la Telekom Sport 3, duminică de la ora 21:45

UPDATE: Controversă în Italia, acolo unde Juve câştigă la "masa verde" partida cu Napoli, formatie care nu s-a putut prezenta la Torino. Autorităţile oraşului au interzis deplasarea şi au recomandat intrarea în carantină a echipei lui Gennaro Gattuso, după depistarea a două cazuri de COVID-19.

De unde s-a născut controversa?  Pentru că oficialii din Serie A consideră că Napoli trebuia să se prezinte la meci fără jucători depistaţi pozitiv. Ei consideră de asemenea că măsura autorităţilor sanitare locale nu are efect în ceea ce priveşte fotbalul. 


 

La trei zile de la meciul cu Genoa, unde au fost depistate 14 cazuri pozitive cu coronavirus, jucătorii echipei Napoli s-au testat şi testele au fost negative, susţine presa italiană. Napoli a anunţat că jucătorii au fost testaţi marţi şi rezultatele au fost negative, iar joi vor fi supuşi unor noi teste. Luni, clubul Genoa a anunţat, luni, că 14 jucători şi membri ai stafului au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus.

Juve - Napoli sau Pirlo vs Gattuso: ”Ce duel, o să-mi placă să-l privesc!”

Partida dintre Juve şi Napoli reprezintă totodată un duel interesant între doi foşti mari mijlocaşi din naţionala Italiei, Rino Gattuso şi Andrea Pirlo.

”Juve-Napoli? O să-mi facă plăcere să-l urmăresc” a mărturisit şi Antonio Conte, antrenor la Inter Milano şi fost antrenor al lui Andrea Pirlo timp de trei sezoane la Juventus. ”Napoli este subestimată prea mult. Are o echipă excelentă, şi o văd printre favoritele la titlu!” a mai spus Conte.

Juve, ofertă pentru Marcos Alonso

Juve a renunţat la Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic şi Blaise Matuidi, în timp ce Douglas Costa ar putea ajunge în următoarele zile la Wolverhampton.

Campioana Italiei a adus însă doi jucători importanţi în această vară (Arthur şi Alvaro Morata) şi e gata să de o a treia lovitură. Cum tratativele pentru Alex Telles devin tot mai dificile, Juve s-a reorientat spre Marcos Alonso, fundaşul spaniol de la Chelsea.

În vârstă de 29 de ani, Marcos Alonso Mendoza are probleme pe Stamford Bridge după ce Chelsea l-a transferat pe Ben Chillwell. Jucătorul crescut de Real Madrid a mai jucat în Italia la Fiorentina, timp de trei sezoane. Pentru el ar fi o revenire în Serie A, după patru ani la Chelsea.

Afla mai multe despre: juventusnapoli 

viewscnt
Articole similare