Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juve o provoacă pe Real Madrid la un schimb de jucători. Mutarea s-ar putea face în iarnă. Ancelotti decide

Juve o provoacă pe Real Madrid la un schimb de jucători. Mutarea s-ar putea face în iarnă. Ancelotti decide

Real Madrid

Comentarii

Juventus ar vrea să-l transfere de la Real Madrid pe Daniel Ceballos.

Potrivit CalcioMercato, Juventus vrea să facă un schimb de jucători cu Real Madrid. Intenţia îi aparţine de fapt lui Massimiliano Allegri, antrenorul italienilor, care vrea să-l aducă în Italia pe Dani Ceballos.

Pentru a o convinge pe Real Madrid, Juve propune un schimb de jucători: Adrien Rabiot pentru Dani Ceballos. Sursa citată notează că antrenorul Realului, Carlo Ancelotti va fi cel care va decide dacă acest schimb se va realiza sau nu.

Rabiot a mai fost dorit de Real Madrid, atunci când a plecat de la PSG. Doar că madrilenii nu au fost interesaţi să-i ofere un salariu la fel de mare ca Juve, în ciuda faptului că jucătorul era dorit de Zidane.

În altă ordine de idei, Ceballos nu pare pe placul lui Ancelotti, astfel că şi clubul şi jucătorul, caută o soluţie din iarnă. Rabiot ar fi un jucător care s-ar adapta mai bine filosofiei de joc a lui Ancelotti, în timp ce Ceballos ar fi un partener de încredere la mijlocul terenului pentru Manuel Locatelli, scrie presa italiană. De altfel, antrenorul italian l-a criticat pe Rabiot în ultima vreme: Dacă aş fi Rabiot, aş fi foarte nervos. Câte goluri a dat de când a venit? 10? E inacceptabil, dacă aş fi el, aş fi foarte supărat. Trebuie să îmbunătăţească toate aceste aspecte pentru a deveni mai bun şi sunt sigur că o va face anul acesta”, a declarat Max Allegri.


 

Afla mai multe despre: dani ceballosadrien rabiot 

viewscnt
Articole similare