Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juve şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor! Anunţul directorului sportiv: ”De asta depinde totul”

Juve şi-a ales antrenorul pentru sezonul viitor! Anunţul directorului sportiv: ”De asta depinde totul”

Juventus

Comentarii

Juve nu se va despărţi de Andrea Pirlo, dacă italianul va califica echipa în UEFA Champions League.

Deşi Juventus a pierdut şansa de a câştiga un nou titlu de campioană, a fost prematur eliminată din UEFA Champions League şi are emoţii pentru participarea în ediţia viitoare a competiţiei, oficialii torinezi sunt alături de Andrea Pirlo, antrenor pe care l-au confirmat şi pentru sezonul viitor. Cu o condiţie: ”Andrea Pirlo va fi antrenorul nostru şi în sezonul viitor, dacă va califica echipa pentru următoarea ediţie a UEFA Champions League” a mărturisit Fabio Paratici, directorul sportiv al juventinilor.

Juventus e pe locul 4 în Serie A cu 66 de puncte, la două puncte de locul 2, Atalanta Bergamo. La trei puncte în spatele torinezilor se află Napoli, formaţie care are un meci mai puţin disputat.

Andrea Pirlo a preluat-o pe Juventus în august 2020. Are 46 de meciuri pe banca tehnică a torinezilor, iar şapte dintre ele le-a pierdut. 29 de victorii a înregistrat gruparea piemonteză sub comanda antrenorului în vârstă de 41 de ani şi doar 94 de goluri a marcat Juve în 46 de partide oficiale. 32 dintre ele au fost reuşite de Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator al lui Juve şi în acest sezon.

Afla mai multe despre: andrea pirlojuventus 

viewscnt
Articole similare