Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, 100 de milioane de euro din vânzări de jucători. Planurile lui Max Allegri şi ale noului director sportiv, Federico Cherubini

Juventus, 100 de milioane de euro din vânzări de jucători. Planurile lui Max Allegri şi ale noului director sportiv, Federico Cherubini

Juventus

Comentarii

Juventus plănuieşte vânzarea unor jucători care să aducă în vistieria clubului aproximativ 100 de milioane de euro.

Noul Juventus, cu Federico Cherubini în rol de director sportiv şi Massimiliano Allegri ca antrenor, este aproape să înceapă noul sezon.

”Bătrâna Doamnă” va avea o vară agitată, după ce şi-a văzut întreruptă hegemonia în campionatul Italiei, acolo unde Inter a cucerit titlul de campioană sub comanda lui Antonio Conte.

Juve vrea să vândă jucători în valoare de 100 de milioane de euro

Potrivit CalcioMercato, Juventus vrea să genereze încasări de 100 de milioane de euro din vânzarea unor jucători. Prima ţintă pentru campania de achiziţii din vară este Manuel Locatelli, fotbalistul celor de la Sassuolo. De asemenea, Juve caută să aducă încă un atacant lângă Morata şi Cristiano Ronaldo.

CalcioMercato anunţă şi la ce jucători vrea Juve să renunţe şi ce sume vrea să încaseze pentru ei. Cel mai scump ar fi Merih Demiral, care are oferte, şi pentru care Juve cere 40 de milioane de euro.

Aaron Ramsey ar putea reveni în Premier League, dacă un club oferă 15 milioane de euro. De asemenea, Federico Bernardeschi, jucător dorit de Roma şi Milan, poate aduce în vistieria clubului, aproximativ 15 milioane de euro.

Alţi jucători pe care Juve îi va scoate la vânzare sunt Gianluca Frabotta (pentru 7 milioane de euro), Mattia De Sciglio (pentru 6 milioane de euro) şi Marko Pjaca (pentru 5 milioane de euro). Frabotta este urmărit de Roma pentru a-l înlocui pe Spinazzola, iar De Sciglio şi Pjaca au propuneri din Serie A, care momentan nu sunt pe placul oficialilor torinezi.

Afla mai multe despre: juventustransferuri juventusmax allegri 

viewscnt
Articole similare