Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a dat lovitura finalului de an. Un super atacant a semnat şi vine lângă Cristiano Ronaldo, după plecarea lui Mandzukic

Juventus a dat lovitura finalului de an. Un super atacant a semnat şi vine lângă Cristiano Ronaldo, după plecarea lui Mandzukic

Juventus

Comentarii

Erling Haaland este unul dintre cei mai râvniţi jucători din acest moment în fotbalul european. Atacantul de 19 ani a avut parte de un start de sezon fabulos, iar acum cluburile mari din Italia, Germania, Anglia sau Spania se luptă pentru a obţine semnătura fotbalistului de la Salzburg.

În toamna acestui an, Erling Haaland a bătut record după record în Liga Campionilor. Ultima performanţă notabilă reuşită de atacantul lui Salzburg a fost în noiembrie, când a devenit cel mai tânăr jucător care marchează şapte goluri într-un sezon al Ligii Campionilor.

Până la urmă, Haaland a mai marcat o dată şi a încheiat faza grupelor cu opt goluri înscrise în cele şase partide jucate. În campionat, statisticile atacantului norvegian sunt cu adevărat fabuloase: 16 goluri marcate în 14 meciuri.

Graţie cifrelor remarcabile pe care le are, cluburile mari din Europa au făcut tot posibilul pentru a-l transfera pe Haaland. Însă, până la urmă, bătălia a fost câştigată de Juventus.

Juventus dă marea lovitură. Torinezii îl aduc lângă Cristiano Ronaldo pe Haaland

Conform jurnaliştilor italieni, Juventus i-a găsit deja înlocuitor lui Mario Mandzukic. Atacantul croat a semnat deja cu Al Duhail, din Qatar, iar torinezii l-au convins pe Haaland să semneze. Şefii campioanei Italiei au achitat clauza de reziliere a atacantului norvegian, 30 de milioane de euro, şi i-au oferit un contract de nerefuzat tânărului de 19 ani: un salariu anual de 3.5 milioane de euro şi un contract pe cinci sezoane.

Jurnaliştii italieni susţin că cele două părţi s-au înţeles, iar mutarea va fi finalizată în doar câteva săptămâni, la începutul anului 2020.

  • 45 de milioane de euro este cota lui Haaland, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: haalandcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare