Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a dat lovitura! S-a înţeles cu Fiorentina pentru transferul lui Chiesa. Toate detaliile mutării

Juventus a dat lovitura! S-a înţeles cu Fiorentina pentru transferul lui Chiesa. Toate detaliile mutării

Juventus

Comentarii

Juventus a dat lovitura cu doar câteva ore înainte de finalul perioadei de mercato. "Bătrâna doamnă" a bătut palma cu Fiorentina pentru transferul lui Federico Chiesa.

Chiesa, 22 de ani, va face luni vizita medicală la noua sa echipă şi va semna un contract valabil până în 2025, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano. 

Internaţionalul italian (19 selecţii, un gol) va fi iniţial împrumutat de la Fiorentina la Juventus pentru o perioadă de doi ani. În primul an, clubul din Firenze va încasa două milioane de euro de la Juventus, iar în al doilea an de împrumut opt milioane. După doi ani, Juventus va fi obligată să îl transfere definitiv pe Chiesa dacă joacă cel puţin 60% din meciuri (cel puţin 30 de minute/meci) şi îşi trece în cont cel puţin 10 goluri şi 10 assist-uri în această perioadă de doi ani. În cazul în care sunt îndeplinete aceste criterii, Juventus va mai plăti alte 40 de milioane de euro pentru italian. Astfel, în total, toată afacerea se ridică la 50 de milioane de euro. 

  • 48.000.000 de euro este cota lui Chiesa, potrivit transfermarkt.com
  • 34 de goluri şi 25 de assist-uri are fotbalistul în tricoul lui Fiorentina

Juventus îl transferă pe Chiesa, dar îl vinde pe Douglas Costa

Odată cu venirea lui Chiesa, Juventus va renunţa la brazilianul Douglas Costa. Potrivit presei italiene, extrema stânga va fi împrumutat la Bayern Munchen, echipă pentru care a mai jucat în perioada 2015-2017. În 2018, Juventus l-a cumpărat definitiv de la Bayern, după ce a jucat sub formă de împrumut un sezon, pentru 40 de milioane de euro

Afla mai multe despre: federico chiesajuventus 

viewscnt
Articole similare