Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a început negocierile pentru urmaşul lui Neymar! Are o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de euro

Juventus a început negocierile pentru urmaşul lui Neymar! Are o clauză de reziliere în valoare de 75 de milioane de eurogalerie foto

Juventus

Comentarii

Preşedintele lui Santos FC, Jose Carlos Peres, a confirmat că este în negocieri cu Juventus Torino pentru transferul lui Kaio Jorge (18 ani).

"Juventus a întrebat de el, dar nu a făcut nicio ofertă oficială. Le-am spus că are o clauză de reziliere de 75 de milioane de euro, dar suntem deschişi la negocieri. Am discutat despre o sumă de transfer apropiată de 30 de milioane, dar nu doar cu Juventus. 

Alte două cluburi din Italia sunt pe urmele lui, alături de o echipă din Franţa, dar văd că nu au ajuns în presă aceste informaţii, astfel că nu o să le dau numele", a declarat Peres într-un interviu pentru calciomercato.com.

Cine este Kaio Jorge, puştiul pe care îl vrea Juventus? 

Cu doar 1,76 înălţime, Kaio a făcut furori încă de la grupele de juniori ale lui Santos. În Brazilia circulă zvonul că atunci când s-a dus să dea probe la Santos, Jorge a avut nevoie de doar cinci minute pentru a îi impresiona pe antrenorii de la copii şi juniori. De altfel, antrenorii săi au declarat că de multe ori Kaio le spunea colegilor să îi paseze lui şi el va marca, lucru care se întâmpla. 

 

Succesul său a continuat în 2019, când a câştigat Campionatul Mondial sub 17 ani cu Brazilia, urmând să fie promovat la prima echipă a lui Santos, acolo unde deja a egalat un record deţinut de Neymar. De altfel, viteza lui şi uşurinţa cu care reuşeşte să marcheze au pornit comparaţiile cu "adevăratul" Ronaldo, iar de aici a început şi interesul lui Juventus pentru el.

Afla mai multe despre: kaio jorgejuventus 

viewscnt
Articole similare