Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a intrat pe pista Ferran Torres. Cu ce granzi se luptă torinezii pentru transferul noii stele a fotbalului spaniol

Juventus a intrat pe pista Ferran Torres. Cu ce granzi se luptă torinezii pentru transferul noii stele a fotbalului spaniol

Juventus

Comentarii

Juventus Torino vrea să îl transfere pe mijlocaşul echipei Valencia, Ferran Torres, anunţă presa italiană.

Conform Tuttosport, campioana en titre a Italiei îşi doreşte să întinerească lotul, dar, totodată, să aducă un jucător care să se impună rapid în echipă şi a pus ochii pe noua senzaţie a fotbalului spaniol.

În vârstă de 20 de ani, Ferran Torres a impresionat în acest sezon în tricoul Valenciei, pentru care a reuşit şase goluri şi şapte pase decisive, în 35 de apariţii, în toate competiţiile.

Luptă aprigă pentru transferul lui Ferran Torres

Ferran Torres va intra în vară în ultimul an de contract cu "liliecii", iar negocierile pentru prelungirea contractului au fost stopate, astfel că Valencia ar putea să aleagă să îl vândă în vară, pentru a nu risca să îl piardă gratis în 2021. De extrema dreaptă sunt interesaţi şi Real Madrid şi FC Barcelona, astfel că Juventus, care este, de asemenea, interesată de Gabriel Jesus de la Manchester City, va avea o misiune foarte dificilă.

Afla mai multe despre: ferran torres 

viewscnt
Articole similare