Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a luat decizia în privinţa fotbalistului anchetat pentru pariuri ilegale. Torinezii i-au prelungit contractul lui Gatti

Juventus a luat decizia în privinţa fotbalistului anchetat pentru pariuri ilegale. Torinezii i-au prelungit contractul lui Gatti
Comentarii

Internaţionalul italian Federico Gatti şi-a prelungit contractul cu Juventus până în 2028, a anunţat clubul torinez.

Gatti, în vârstă de 25 de ani, a sosit la Juve în 2022, de la formaţia Frosinone, aflată în momentul respectiv în liga secundă.

Fundaşul a disputat şase dintre cele nouă meciuri ale echipei sale de la debutul acestui sezon, reuşind să marcheze un gol în derby-ul cu Torino FC (2-0).

Fotbalistul "Bătrânei Doamne", care în urmă cu cinci ani lucra ca zidar, a urcat treptele fotbalului italian, pornind din liga a şasea, pentru a deveni profesionist în 2020, când a semnat cu clubul de liga a treia Pro Patria. El a fost selecţionat de două ori în naţionala Italiei.

Începând de săptămâna trecută, Gatti a fost vizat de o anchetă pentru pariuri ilegale. 

''I-am cerut 40.000 de euro lui Gatti, spunându-i că vreau să îmi cumpăr un ceas, iar conturile mi-au fost blocate de mama mea. Drăguşin (ajuns între timp la Genoa) mi-a împrumutat 40.000 de euro în octombrie 2022'', a mărturisit Fagioli.

Afla mai multe despre: gatti 

viewscnt
Articole similare