Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a "ochit" un fotbalist aflat şi pe lista Barcelonei. Ce transfer încearcă "Bătrâna Doamnă"

Juventus a "ochit" un fotbalist aflat şi pe lista Barcelonei. Ce transfer încearcă "Bătrâna Doamnă"

Juventus

Comentarii

Juventus a ochit un fotbalsit Valenciei. Jose Gaya (25 de ani), căpitanul "Liliecilor", e dorit la Torino, unde ar urma să îl înlocuiască pe Alex Sandro.

Jose Gaya nu şi-a pus încă semnătura pe un nou contract cu Valencia şi Juventus vrea să profite şi să-l aducă pe omul din naţionala Spaniei. Calciomercato scrie despre interesul "Bătrânei Doamne" pentru transferul lui Gaya, fotbalist care se află şi pe lista Barcelonei, care-i caută dublură lui Jordi Alba.

Potrivit sursei citate, Juventus urmează să-l vândă pe Alex Sandro pentru 25 de milioane de euro, iar în locul său echipa lui Andrea Pirlo îl vrea pe Jose Gaya. Se discută despre posiblitatea plecării lui Gaya de la Valencia, deşi acesta mai are contract cu echipa de pe Mestalla până în 2023, dar situaţia financiară în care se află echipa i-ar putea forţa pe şefi să-l vândă.

Jose Luis Gaya, pe numele său întreg, a strâns 31 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat o dată şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: jose gayatransferjuventusvalencia 

viewscnt
Articole similare