Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a pus ochii pe un fotbalist de la Atletico Madrid şi e gata să-l dea la schimb pe Douglas Costa! Pe cine vrea "Bătrâna Doamnă"

Juventus a pus ochii pe un fotbalist de la Atletico Madrid şi e gata să-l dea la schimb pe Douglas Costa! Pe cine vrea "Bătrâna Doamnă"

Juventus

Comentarii

Juventus vrea să facă schimb de jucători şi cu altă echipă din Spania, nu doar FC Barcelona. Este vorba despre Atletico Madrid, de unde torinezii îl vor pe Thomas Lemar (24 de ani) şi sunt gata să ofere la schimb un star de pe Allianz Stadium.

Perioada de transferuri care urmează va fi una plină de schimburi de jucători, după ce pandemia de COVID-19 a dat peste cap toată lumea, iar Juventus se pregăteşte deja de tranzacţii. Italienii negociază deja cu Barcelona un schimb prin care Pjanic să ajungă pe Camp Nou, dar catalanii nu sunt singura echipă din LaLiga cu care "Bătrâna Doamnă" poartă negocieri. Tuttosport scrie că Juventus şi Atletico Madrid pot face un schimb Thomas Lemar - Douglas Costa.

Sursa citată mai scrie că Atletico Madrid consideră că Douglas Costa, brazilianul descoperit de Mircea Lucescu la Şahtior, va fi un înlocuitor foarte bun al lui Lemar, cel care era deja pe lista plecărilor pe Wanda Metropolitano, oricum. Juventus are concurenţă în ceea ce priveşte aducerea lui Douglas Costa: Manchester United şi PSG îl vor, de asemenea, mai scrie Tuttosport.

Lemar a jucat doar 1.035 minute în acest sezon sub comanda lui Diego Simeone la Atletico Madrid, în 24 de meciuri din toate competiţiile, iar spaniolii vor scape de francez. În ceea ce-l priveşte pe Douglas Costa, nici brazilianul nu mai e pe placul celor de la Torino. A jucat destul de puţin sub comanda lui Sarri, care nu-l vede ca pe un om de bază: 679 de minute în 18 meciuri din toate competiţiile, timp în care marcat de două ori şi a livrat cinci pase de gol.

Afla mai multe despre: juventusschimbatletico madriddouglas costalemar 

viewscnt
Articole similare