Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a renunţat la el. Acord cu o echipă puternică din Europa! Cine este fotbalistul care a părăsit campioana Italiei

Juventus a renunţat la el. Acord cu o echipă puternică din Europa! Cine este fotbalistul care a părăsit campioana Italiei

Juventus

Comentarii

Calcimercato anunţă că portarul Mattia Perin va juca din sezonul viitor la Benfica Lisabona.

Transferul lui Gianluigi Buffon la Juve îl determină pe Mattia Perin să plece de la campioana Italiei. Agentul fotbalistului, Alessandro Lucci a negociat vreme de câteva ore transferul portarului pe Estadio Da Luz.

Perin va câştiga 3 milioane de euro pe sezon şi va semna zilele viitoare un contract pe cinci sezoane cu echipa care a câştigat titlul în Portugalia.

186 de meciuri a adunat Perin în Serie A, dar portarul în vârstă de 26 de aninu a reuşit să se impună la Juventus. Pentru campioana Italiei, goalkeeperul a bifat doar 9 meciuri în sezonul trecut. Ca stil de joc, Mattia Perin este comparat cu legendarul Walter Zenga. Benfica a fost în discuţii şi pentru transferul lui Keylor Navas de la Real Madrid, dar în cele din urmă lusitanii nu au ajuns la un acord cu fosta campioană a Europei.

Afla mai multe despre: mattia perin 

viewscnt
Articole similare