Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus a suferit o nouă înfrângere, dar Marius Baciu încă mai speră la salvare: ”E foarte greu, dar nu e imposibil!”

Juventus a suferit o nouă înfrângere, dar Marius Baciu încă mai speră la salvare: ”E foarte greu, dar nu e imposibil!”

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a suferit o nouă înfrângere, 0-2 cu Dinamo şi se îndreaptă spre liga secundă. Marius Baciu spune că a format un grup foarte bun la Juventus, dar a avut foarte multe puncte de recuperat pentru a se salva.

Juventus Bucureşti a fost cea mai slabă echipă din prima parte a campionatului, dar şi-a revenit în 2018. Echipa antrenată de Marius Baciu a reuşit câteva rezultate bune, dar şansele să se salveze de la retrogradare sunt mici, mai ales după eşecul cu Dinamo. În acest moment, Juventus este la şase puncte de locul care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1, dar Marius Baciu spune că speră în continuare.

”Am încercat să închidem foarte bine, am întâlnit cea mai bună echipă din play-out. Am avut o fază fixă - şi chiar m-a deranjat asta - am luat golul pe care l-a luat. Dar adversarul a primit gratuit acel corner. Nu spun că Dinamo nu merita victoria. Mă bucur că am reuşit să promovăm un copil din curtea nostră. Suntem un club care se preocupă de creşterea copiilor din zona noastră. Mai sunt patru etape, mai sunt şanse şi vom vedea ce va fi. Este foarte greu, dar nu imposibil [...] Nu am cum să nu remarc un grup foarte OK, un grup cu jucători buni care pot juca în continuare din Liga 1. Din nefericire pentru noi, am avut foarte multe puncte de recuperat. Este greu, foarte greu”, a declarat Marius Baciu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamojuventus bucurestiliga 1 

viewscnt
Articole similare