Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, aproape de o super afacere! Profit de peste 100% pentru un jucător cumpărat în această vară

Juventus, aproape de o super afacere! Profit de peste 100% pentru un jucător cumpărat în această vară

Juventus

Comentarii

Juventus continuă să fie o echipă activă pe piaţa transferurilor, iar oficialii campioanei din Italia sunt aproape de o super afacere.

Vineri a avut loc o discuţie telefonică între oficialii de la Juventus şi AC Milan, scrie site-ul jurnalistului italian Gianluca Di Marzio. Oficialii celor de la Milan insistă pentru transferul lui Merih Demiral (21 de ani), un fundaş central cumpărat de Juventus chiar în această vară. 

Fotbalistul turc este alegerea numărul 1 pentru Marco Giampaolo, noul antrenor al lui Milan, pentru centrul apărării, doar că Juventus cere nu mai puţin de 40 de milioane de euro în schimbul apărătorului, dar şi introducerea unei clauze de buy-back

Juventus l-a cumpărat pe Demiral de la Sassuolo în schimbul a 18 milioane de euro, astfel că, în cazul unui transfer la Milan, campioana Italiei poate avea un profit de peste 100%. Demiral a ajuns la Sassuolo în ianuarie 2019, fiind iniţial împrumutat de la Alanyaspor. Imediat după terminarea sezonului, italienii au activat clauza de cumpărare de doar 3,5 milioane de euro şi apoi l-au vândut la Juventus. 

Afla mai multe despre: merih demiraljuventusac milantransfer 

viewscnt
Articole similare