Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus are probleme înaintea meciului tur cu Real Madrid. Ce jucători nu vor putea evolua

Juventus are probleme înaintea meciului tur cu Real Madrid. Ce jucători nu vor putea evolua
Comentarii

Doi dintre jucătorii cheie ai lui Massimiliano Allegri nu vor putea juca în manşa tur a "dublei" cu Real Madrid din cauza cumului de cartonaşe galbene primite.

Real Madrid şi Juventus, finalistele de anul trecut, se vor întalni iar după tragerile la sorţi pentru sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Acest meci a devenit un clasic al Europei, cele două s-au duelat de nouă ori în ultimul secol. "Bătrâna Doamnă" a obţinut patru victorii, în  timp ce Real are trei, iar de două ori meciul s-a terminat la egalitate.

Massimiliano Allegri se confruntă cu o situaţie dificilă de lot, atât Mehdi Benatia cât şi Miralem Pjanici sunt suspendaţi.

Internaţionalul marocan a făcut o treabă destul de bună în apărarea italienilor după plecarea lui Leonardo Bonucci, iar Pjanic este un jucător esenţial la mijlocul terenului, atacul lui Juve fiind influenţat de prestaţia jucătorului bosniac.



Sunt îndoieli şi din partea internaţionalului german Benedikt Howedes, care ar putea reveni înaintea lunii aprilie, în timp ce Juan Cuadrado este aşteptat să se întoarcă pe gazon în prima săptămână a lunii aprilie. Nici italianul Federico Bernardeschi nu are şanse prea mari de joc, după o accidentare la genunchi.

Meciul tur dintre Juventus şi Real Madrid este marţi, 3 aprilie. Manşa secundă se va disputa peste o săptămână.

articol scris de Alexandru Duna
 

Afla mai multe despre: real madridjuventus torinoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare