Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus Bucureşti încheie anul cu o singură victorie în Liga 1: ”Mi-e ruşine, n-am mai trăit o asemenea situaţie”

Juventus Bucureşti încheie anul cu o singură victorie în Liga 1: ”Mi-e ruşine, n-am mai trăit o asemenea situaţie”

Superliga

Comentarii

Juventus Bucureşti a pierdut şi meciul cu CSM Poli Iaşi, scor 3-1 şi a rămas cu o singură victorie în acest an, în Liga 1. Ciprian Petre, unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul lui Juventus, spune însă că speră în continuare la salvarea de la retrogadare.

Juventus Bucureşti este cea mai slabă echipă din Liga 1. În 22 de etape, nou-promovata a reuşit o singură victorie şi a adunat 9 puncte, la 6 puncte distanţă de următoarea clasată. Ciprian Petre spune însă că sunt şanse să se salveze de la retrogadare. Însă spune că patronul echipei ar trebui să facă transferuri în iarnă:

”Cred eu că trebuiau mai multe transferuri şi să acoperim posturile. Normal că mi-e ruşine, n-am mai trăit o asemenea situaţie. Nu este totul pierdut, cu câteva transferuri avem şanse să scăpăm. În play-out se înjumătăţesc punctele, avem şanse”, a declarat Ciprian Petre pentru Telekom Sport.

Conducerea lui Juventus Bucureşti a anunţat că echipa va avea un nou antrenor. Marin Barbu va fi înlocuit cu Marius Baciu, o mutare despre care Ciprian Petre speră să fie inspirată: ”Eu cred că patronul încearcă cu toate armele lui să ne motiveze. Sperăm că vom reuşi cu Marius Baciu să ducem obiectivul la capăti, salvarea de la retrogradare”.

Afla mai multe despre: ciprian petrejuventus bucurestiliga 1csm poli iasi 

viewscnt
Articole similare