Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, campioana turului în Serie A. AICI ai toate rezumatele zilei de duminică | VIDEO

Juventus, campioana turului în Serie A. AICI ai toate rezumatele zilei de duminică | VIDEO

Serie A

Comentarii

Juventus e campioana turului în Serie A. „Bătrâna Doamnă” a profitat de pasul greşit făcut de Inter şi s-a instalat pe primul loc. Mai jos ai VIDEO rezumatele tuturor meciurilor de duminică din etapa a 19-a.

Jucătorii lui Sarri au început senzaţional meciul de pe Olimpico împotriva Romei. Demiral a înscris în minutul trei primul său gol în tricoul lui Juventus. Apoi, Veretout a greşit grav şi a fost nevoit să îl faulteze în careu pe Dybala. Ronaldo nu a iertat de la 11 metri şi a marcat pentru a 14-a oară în acest sezon. Giallorossii s-au trezit din pumni în al doilea act. Dzeko a trimis în bară, iar imediat după, Alex Sandro a făcut henţ în careu. ROma a primit şi ea penalty, executat perfect de Perotti. Juventus s-a impus cu 2 la 1 şi a trecut cu două puncte peste Inter.

De un an întreg nu mai câştigase Sampdoria la patru goluri diferenţă. Genovezii au făcut scor cu Brescia, dar au început foarte slab meciul. Chancellor a deschis scorul. Până la pauză, băieţii lui Ranieri au întors rezultatul. Linetty a restabilit egalitatea şi tot el a centrat perfect pentru voleul superb expediat de Jankto, în prelungiri. Sampdoria a continuat raidurile şi în partea a doua. Mangraviti a făcut henţ în careu, iar Quagliarella a trimis imparabil de la 11 metri. Caprari a punctat şi el, dar veteranul Quagliarella a avut ultimul cuvânt. Atacantul de 36 de ani l-a lobat superb pe Joronen şi a stabilit scorul final, Sampdoria - Brescia 5 la 1.

Udinese si Sassuolo a fost un  meci in care oaspetii au fost cu ratarile iar gazdele cu golurile. Traore, ivorianul lui Sassuolo a semnat cea mai mare ocazie a oaspetilor - o bara dupa care au inceput golurile lui Udinese - Okaka Chuka a deschis scorul. În repriza a doua, Udinese a mai marcat de doua ori - suedezul Sema si Rodrigo de Paul au inchis tabela la 3-0. Udinese a terminat astfel turul de campionat cu 3 victorii la rand, in timp ce Sassuolo a legat 3 infrangeri consecutive.
 
Fiorentina a câştigat primul său meci din Serie A după aproape trei luni. Trupa viola s-a chinuit cu SPAL şi a obţinut cele trei puncte datorită lui Pezzela, care a înscris cu opt minute înainte de final.
 
Torino a jucat fotbal doar în prima repriză a partidei de pe teren propriu cu Bologna. Berenguer a înscris după zece minute de joc. În actul secund, echipa lui Mihajlovic a dominat copios partida, dar Palacio şi-a exasperat antrenorul. Atacantul argentinian a ratat din toate poziţiile şi nu l-a putut învinge pe Sirigu. Torino s-a impus cu 1 la 0 şi a lăsat-o pe Bologna la patru puncte în spate. 
 
Ionuţ Radu a fost din nou rezervă la Genoa în Serie A, iar noul titular a greşit grav în partide de la Verona. Perin a respins în faţă mingea la golul de 2 la 1 marcat de Zaccagni. Genovezii marcaseră primii. Sanabria a înscris chiar înaintea pauzei. Verre a restabilit egalitatea din penalty, iar cu ajutorul lui Perin, Verona s-a impus cu 2 la 1.

Afla mai multe despre: serie avideorezumatejuventus 

viewscnt
Articole similare