Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus cumpără de la Barcelona. ACORD pentru un fotbalist cu peste 100 de meciuri în tricoul blaugrana

Juventus cumpără de la Barcelona. ACORD pentru un fotbalist cu peste 100 de meciuri în tricoul blaugrana

FC Barcelona

Comentarii

Conform presei spaniole, Juventus este aproape de a ajunge la un acord cu Barcelona pentru transferul lui Nelson Semedo.

Nelson Semedo o lasă pe Barca pentru Juventus?

Intrat în dizgraţia conducerii catalane, dar şi a vestiarului condus de Messi, Nelson Semedo e pe picior de plecare de la FC Barcelona. Fundaşul dreapta portughez ar urma să ajungă la Juventus, scrie presa din Spania, ca urmare a interesului manifestat de Maurizio Sarri pentru transferul său.

Semedo (26 de ani) a venit la Barcelona în 2017 de la Benfica Lisabona. Fotbalistul portughez nu s-a integrat la actuala campioană a Spaniei, în ciuda faptului că a evoluat în 107 meciuri. În cele trei sezoane petrecute pe Camp Nou cota lui Semedo nu s-a schimbat.

Portughezul este în continuare cotat la 40 de milioane de euro, după ce Barcelona a plătit pentru el 35 de milioane în iulie 2017. În actuala stagiune, Nelson Semedo a jucat 25 de meciuri pentru FC Barcelona şi a oferit 4 pase decisive coechipierilor săi. Cristiano Ronaldo, coechipierul său de la naţionala Portugaliei ar fi avut un cuvânt important de spus în această mutare, mai ales că Semedo era şi pe lista celor de la PSG sau Arsenal. 

Afla mai multe despre: juventusnelson semedo 

viewscnt
Articole similare