Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus e gata de marea lovitură! A făcut primii paşi pentru un super transfer

Juventus e gata de marea lovitură! A făcut primii paşi pentru un super transfer

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost doar începutul. Juventus e gata să facă şi alte transferuri pentru a-şi îndeplini ţelul: câştigarea Uefa Champions League.

Campioana en-titre a Italiei a devenit marea favorită pentru achiziţionarea mijlocaşului columbian, James Rodriguez, fotbalist împrumutat de Real Madrid la Bayern Munchen, scrie El Mundo Deportivo.

În Germania, James este însă rezervă şi a dat deja de înţeles că nu-şi mai doreşte să rămână în Bundesliga. Nici Real Madrid nu mai pare o variantă pentru columbian, gruparea blanco fiind decisă să-l vândă pe Rodriguez, dacă Bayern nu-şi exercită opţiunea de cumpărare definitivă.

Aici intervine Juventus. ”Bătrâna Doamnă” l-a delegat pe directorul sportiv Fabio Paratici să discute cu Jorge Mendes, impresarul fotbalistului despre posibilitatea ca James Rodriguez să ajungă în Italia. Impresarul portughez s-a întâlnit la Dubai cu Paratici şi au pus la cale un plan de bătaie prin care columbianul poate ajunge la Torino.

Mendes are tot interesul să-l ducă pe columbian pe Juventus Stadium pentru că şi-ar creşte şi mai mult influenţa în Serie A. La 27 de ani, James rămâne o ţintă pentru marile cluburi ale Europei. Fotbalistul a marcat de 11 ori în 50 de meciuri pentru Bayern, iar la Real Madrid are 36 de reuşite în 111 partide. 

Afla mai multe despre: james rodriguezjuventus torino 

viewscnt
Articole similare