Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus e gata să transfere un jucător de la rivala AC Milan. Cât oferă campioana Italiei pentru jucător

Juventus e gata să transfere un jucător de la rivala AC Milan. Cât oferă campioana Italiei pentru jucător

Juventus

Comentarii

Juventus l-ar putea transfera la finalul stagiunii pe Theo Hernandez de la AC Milan.

Fostul jucător de la Real Madrid face un sezon excelent în tricoul lui Milan. Atât de bun, încât campioana Italiei, Juventus Torino, se gândeşte serios la transferul său.

40 de milioane de euro vrea să ofere Juventus, scrie Calciomercato,  pentru a beneficia din sezonul viitor de serviciile lui Theo. Cealălaltă opţiune pentru banda stângă a defensivei torineze este Marcelo, de la Real Madrid, dar transferul brazilianului este mult mai complicat decât cel al lui Theo Hernandez.

Theo Hernandez în echipa sezonului din Serie A

Serie A nu se mai joacă din etapa cu numărul 26, campionatul italia fiind prima competiţie importantă suspendată după ce a început epidemia de coronavirus. Who Scored şi Opta au alcătuit echipa sezonului până în acest moment, din care face parte şi Theo Hernandez.

Echipa sezonului Who Scored: Sczesny -Cuadrado, Acerbi, Smalling, Theo Hernandez - Berardi, Luis Alberto, A. Gomez, Cristiano Ronaldo - Immobile, Ilicic

Echipa sezonului Opta:  Sczesny -Cuadrado, Acerbi, De Vrij, Theo Hernandez - Pjanic, Fabian Ruiz -Ilicic, Luiz Alberto, Cristiano Ronaldo - Immobile

Afla mai multe despre: theo hernandez 

viewscnt
Articole similare