Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus îi "sacrifică" pe Douglas Costa şi pe Bernardeschi pentru fotbalistul dorit, de asemenea, de Real Madrid şi FC Barcelona

Juventus îi "sacrifică" pe Douglas Costa şi pe Bernardeschi pentru fotbalistul dorit, de asemenea, de Real Madrid şi FC Barcelona

Juventus

Comentarii

Juventus vrea să îi vândă pe Douglas Costa şi pe Federico Bernardeschi, pentru a face rost de bani ca să îl aducă pe Ferran Torres, anunţă presa internaţională.

Transferat în vara anului 2017 de la Fiorentina, pentru 40 de milioane de euro, Bernardeschi nu a impresionat la Juventus. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 26 de ani a reuşit doar nouă goluri şi 12 assist-uri în 94 de apariţii pentru campioana Italiei.

La rândul său, Douglas Costa a intrat în dizgraţia conducerii lui Juventus din cauza numeroaselor accidentări din ultima vreme, iar oficialii Bătrânei Doamne vor să scape atât de brazilian, cât şi de italian.

Dacă Juventus va reuşi să îi vândă pe cei doi, liderul din Serie A va încerca să îl transfere pe Ferran Torres, scrie Goal.

În vârstă de 20 de ani, Ferran Torres a impresionat în acest sezon în tricoul Valenciei, pentru care a reuşit şase goluri şi şapte pase decisive, în 35 de apariţii, în toate competiţiile.

Real Madrid şi FC Barcelona, interesate de asemenea de transferul lui Ferran Torres

Ferran Torres va intra în vară în ultimul an de contract cu "liliecii", iar negocierile pentru prelungirea contractului au fost stopate, astfel că Valencia ar putea să aleagă să îl vândă în vară, pentru a nu risca să îl piardă gratis în 2021. De extrema dreaptă sunt interesate şi Real Madrid şi FC Barcelona.

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare