Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus l-a găsit pe înlocuitorul lui Morata, dorit de Barcelona. Ce atacant vrea "Bătrâna Doamnă"

Juventus l-a găsit pe înlocuitorul lui Morata, dorit de Barcelona. Ce atacant vrea "Bătrâna Doamnă"

PSG

Comentarii

Mauro Icardi (28 de ani) e pe punctul de a pleca de la PSG, cu Juventu ca viitoare destinţie. "Bătrâna Doamnă" îl vrea de mai mult timp pe Icardi, încă de când era la Inter.

Mauro Icardi, pe făraş la PSG. Juventus e favorită să-l transfere pe argentinian

Tridentul ofensiv Messi - Mbappe - Neymar i-a curmat lui Mauro Icardi de a mai prinde un loc de titular în echipa lui PSG, astfel că argentinianul va trebui să-şi caute o nouă echipă. Icardi nu duce, însă, lipsă de oferte, iar Juventus îl doreşte foarte mult. Italienii sunt în căutare de atacant, mai ales că Morata va pleca la Barcelona.

Devenit mai mult o variantă de back-up, Icardi ar fi titular incontestabil la Juventus, care are nevoie de un vârf marcator, iar Icardi e familiarizat cu campionatul. Mundo Deportivo, sursă citată de site-ul fichajes.net, scrie despre interesul lui Juventus pentru Mauro Icardi, doar că preţul poate fi o problemă, având în vedere că Icardi a costat-o pe PSG 60 de milioane de euro.

Mauro Icardi a jucat doar 928 de minute în 20 de meciuri din toate competiţiile acestui sezon cu PSG, timp în care a marcat de cinci ori.

  • 28 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mauro Icardi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mauro icardijuventustransferpsg 

viewscnt
Articole similare