Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus l-a inclus pe Drăguşin în oferta pentru Locatelli. Agentul românului anunţă: ”Vom evalua în curând situaţia”

Juventus l-a inclus pe Drăguşin în oferta pentru Locatelli. Agentul românului anunţă: ”Vom evalua în curând situaţia”

Stranieri

Comentarii

Juventus îl vrea pe Locatalli şi ar dori să-l includă pe Drăguşin în oferta către fosta formaţie a lui De Zerbi

Drăguşin spre Sassuolo? ”Vom evalua situaţia în curând!”

Juventus a pus ochii pe omul momentului din fotbalul italian, Manuel Locatelli, crescut la rivala AC Milan şi, pentru a scădea preţul mijlocaşului, e gata să-l trimită la Sassuolo pe Radu Drăguşin.

Potrivit Tuttomercatoweb, cele două cluburi discută deja de mai bine de două săptămâni despre această afacere, însă momentan, nu s-a ajuns la niciun acord.

Momentan, Drăguşin nu a spus da niciunui alt club” a confirmat impresarul Florin Manea, pentru TuttoJuve.com. ”Juve nu ne-a contactat momentan pentru a ne vorbi despre o posibilă plecare. Sigur, suntem gata să discutăm şi să evaluăm situaţia” a mai adăugat agentul fotbalistului român.

Sassuolo vrea mimin 40 de milioane de euro pentru transferul lui Manuel Locatelli, un fotbalist care a atras atenţia mai multor cluburi importante din Europa. De altfel, interesul major din jurul lui Locatelli o obligă pe Juve să se mişte cât mai repede pentru a finaliza transferul. Englezii au anunţat recent că Arsenal a făcut o ofertă foarte apropiată de cea dorită de conducerea lui Sassuolo.

Radu Drăguşin a jucat patru meciuri la echipa mare a lui Juventus în sezonul trecut, sub comanda lui Andrea Pirlo. El a fost nominalizat la trofeul Golden Boy 2021

  • 3 - trei milioane de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu drăguşinjuventussassuolo 

viewscnt
Articole similare