Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, la un pas de o nouă lovitură pe modelul Pirlo sau Pogba! Super fotbalistul care poate veni gratis lângă Ronaldo

Juventus, la un pas de o nouă lovitură pe modelul Pirlo sau Pogba! Super fotbalistul care poate veni gratis lângă Ronaldo

Juventus

Comentarii

Juventus poate face o nouă afacere pe modelul celor pe care le-a făcut de-a lungul anilor cu Andrea Pirlo, Paul Pogba, Emre Can sau Aaron Ramsey. "Bătrâna Doamnă" îl vrea pe Mesut Ozil (32 de ani), aflat în dizgraţia antrenorului la Arsenal şi căruia îi expiră contractul în vara lui 2021.

Juventus, aproape de o nouă afacere pe modelul Pogba sau Pirlo. Mesut Ozil, propus la Torino!

Mesut Ozil nu joacă de foarte mult la Arsenal, acolo unde nu e agreat de antrenorul Mikel Arteta, care nu l-a inclus în lotul pentru Premier League. Mijlocaşul cu origini în Turcia stă de foarte mult timp pe bară, pe un salariu uriaş, şi ar putea profita că la vară îi expiră contractul şi să prindă un transfer de senzaţie, în ciuda faptului că nu e plăcut de Arteta.

Tuttosport scrie că Mesut Ozil ar putea fi din nou coleg cu Cristiano Ronaldo, după ce aceştia au împărţit vestiarul la Real Madrid. Agentul lui Ozil l-a propus pe mijlocaş la Torino, în ceea ce poate fi un nou transfer de marcă pentru italieni. Contractul lui Mesut Ozil cu Arsenal expriă în vara lui 2021 şi agentul său l-a propus pentru a sosi gratis pe Allianz Stadium.

Aducerea lui Ozil gratis ar fi o nouă lovitură marca Juventus, care a obişnuit să facă astfel de mutări în fiecare an. Andrea Pirlo, Paul Pogba, Emre Can sau Aaron Ramsey sunt doar câteva dintre numele de jucători care au sosit gratis la Torino în ultimii ani.



Mesut Ozil joacă din 2013 la Arsenal şi s-a scris că ar putea ajunge şi în Turcia, la Fenerbahce. Pentru "tunari" a strâns 254 de meciuri, 44 de goluri şi 77 de pase de gol, trecându-şi în palmares patru Cupe ale Angliei şi două Supercupe ale Angliei.

  • 5 milioane de euro este cota campionului mondial cu Germania în 2014, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mesut ozilarsenaljuventustransfer 

viewscnt
Articole similare