Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, lovitură de proporţii pentru rivala AC Milan! Ce transfer de top vrea să facă Max Allegri

Juventus, lovitură de proporţii pentru rivala AC Milan! Ce transfer de top vrea să facă Max Allegri

Juventus

Comentarii

Potrivit presei internaţionale, Juventus vrea să-l aducă de la AC Milan pe Alesio Romagnoli.

Juventus îl vrea pe Alesio Romagnoli de la AC Milan

Juventus încearcă să-şi pregătească terenul pentru retragerea sau plecarea experimentatului fundaş Giorgio Chiellini.

Fundaşul în vârstă de 37 de ani joacă la Juve din 2005, iar în ultimii ani a fost unul dintre cei mai buni apărători ai lumii.

Câştigător al trofeului european alături de naţionala Italiei şi declarat cel mai bun fundaş de la Euro 2020, Chiellini ar putea bifa ultimul său sezon la Juve. Experimentatul jucător, fie se va retrage, fie va alege să plece la o altă echipă, anunţă presa din Italia.

Potrivit Gazzeta dello Sport, ”Bătrâna Doamnă” se pregăteşte să-i aducă un înlocuitor. Iar Juve vrea un apărător capabil să se ridice la nivelul lui Chiellini, care să i se alăture lui Mathijs de Ligt.

Sursa citată anunţă că Juventus a pus ochii pe Alessio Romagnoli, fotbalist care din vară, va fi jucător liber de contract. Impresariat de Mino Raiola, Romagnoli ar putea ajunge la Juventus în calitate de jucător liber, deşi de serviciile sale se interesează mai multe cluburi din Europa, printre care Barcelona sau Arsenal. Allegri insistă pentru achiziţionarea fundaşului de la AC Milan.

Cotat la 20 de milioane de euro, fundaşul în vârstă de 26 de ani a mai jucat la AS Roma, Sampdoria şi, din 2015, AC Milan. Romagnoli are 12 selecţii în echipa naţională a Italiei şi două goluri marcate. 

Afla mai multe despre: max allegrialessio romagnoligiorgio chiellini 

viewscnt
Articole similare