Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus, mega lovitură! Spaniolii anunţă că Real Madrid şi Barca au pierdut lupta pentru transferul lui Aouar

 Juventus, mega lovitură! Spaniolii anunţă că Real Madrid şi Barca au pierdut lupta pentru transferul lui Aouar

Juventus

Comentarii

Conform presei din Spania, Real Madrid şi FC Barcelona ar fi pierdut deja duelul pentru semnătura lui Houssem Aouar de la Olympique Lyon.

Câştig de cauză ar urma să aibă Juventus Torino. Campioana Italiei l-ar fi convins atât de fotbalist, cât şi pe oficialii clubului francez.

Rămâne de văzut când va ajunge Houssem Aouar la Juventus, ”dacă acest lucru se va întâmpla la finalul stagiunii din Italia, sau la finalul stagiunii viitoare”, scrie presa iberică.

În vârstă de 21 de ani, Hossem Aouar a debutat la Lyon în 2017 şi este internaţional U21 al Franţei, naţională pentru care a marcat 4 goluri în 16 meciuri. Mijlocaşul născut chiar la Lyon este curtat atât de Real Madrid, cât şi de FC Barcelona şi este considerat una dintre cele mai mari promisiuni ale fotbalului european.

În acest moment, cota sa de piaţă ajunge la 49.50 de milioane de euro, iar eventualul său transfer la Juventus face parte din noua politică a clubului francez de a transfera şi jucători foarte tineri, de reală perspectivă, aşa cum a fost şi cazul lui Matthjis de Ligt, adus pentru 75 de milioane de euro de la Ajax.

Afla mai multe despre: juventushoussem aouar 

viewscnt
Articole similare