Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus negociază cu Barcelona aducerea fotbalistului declarat nu demult netransferabil de catalani: "Negociem cu ei, dar şi cu alte cluburi de top"

Juventus negociază cu Barcelona aducerea fotbalistului declarat nu demult netransferabil de catalani: "Negociem cu ei, dar şi cu alte cluburi de top"

Juventus

Comentarii

Fabio Paratici, şeful transferurilor de la Juventus, a recunoscut public că negociază cu Barcelona pentru transferul lui Arthur (23 de ani), brazilianul declarat netransferabil nu demult de catalani. Este posibil un schimb de jucători între cele două cluburi.

Juventus îl vrea pe Arthur, la dorinţa antrenorului Maurizio Sarri, iar Barcelona pare dispusă să-l cedeze, în ciuda insistenţelor fotbalistului de a rămâne pe Camp Nou şi a faptului că a fost brazilianul a fost declarat netransferabil nu de mult, dar îl cere la schimb pe bosniacul Miralem Pjanic (29 de ani). Sarri e mare fan Arthur, iar negocierile au fost recunoscute public de Fabio Paratic, şeful departamentului transferuri de la Juventus.

"Negociem cu ei (n.r. - cu Barcelona), aşa cum discutăm cu multe cluburi de top. Va fi o vară ciudată, avem nevoie de idei, schimburi de jucători şi alte chestii pentru următoarea perioadă de transferuri", a fost anunţul făcut de Fabio Paratici, conform Sky Sports Italia.

În urma interesului lui Juventus pentru Arthur, Barcelona s-ar putea alege cu Miralem Pjanic, fostul fotbalist al Romei, acum la Juve. Bosniacul e o ţintă mai veche a catalanilor, dar a avut un sezon slab la Torino, fapt pentru care şefii "Bătrânei Doamne" ar putea fi de acord să-l cedeze pe acesta pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: arthurbarcelonajuventusnegocierifabio paratici 

viewscnt
Articole similare