Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus nu renunţă la Pogba! Planul readucerii francezului la Torino şi suma colosală pe care o cere Man United

Juventus nu renunţă la Pogba! Planul readucerii francezului la Torino şi suma colosală pe care o cere Man United

Juventus

Comentarii

În Anglia, perioada de mercato s-a încheiat, dar jucătorii pot pleca în continuare în alte campionate. E şi cazul lui Paul Pogba, al cărui viitor la Manchester United e incert şi care ar urma să fie cedat în schimbul a 160 de milioane de euro. Juventus face eforturi disperate pentru a îl cumpăra pe fotbalistul vândut în 2016 chiar pe Old Trafford.

105 milioane a plătit Manchester United pentru a îl cumpăra de la Juventus pe Pogba. Reîntoarcerea pe Old Trafford nu s-a dovedit a fi de bun augur pentru francez, care îşi doreşte să schimbe atmosfera din Anglia. Conducerea Diavolilor Roşii nu vrea să iasă însă pe minus şi cere 160 de milioane de euro în schimbul campionului mondial. 

În Italia, perioada de mercato se încheie pe 2 septembrie, astfel că Juventus e hotărâtă să îşi continue campania de achiziţii, iar principala ţintă este Paul Pogba. În această vară, Bătrâna Doamnă a încercat şi să scape de doi jucători, dar ambii sunt blocaţi deocamdată la Torino. Mario Mandzukic a refuzat să plece la Manchester United şi la Bayern Munchen, în timp ce Paulo Dybala nu s-a înţeles la salariu nici cu Man United, nici cu Tottenham.

  • Paul Pogba este cotat la 100 de milioane de euro pe site-ul transfermarkt.com
  • contractul francezului cu Manchester United e valabil până în vara lui 2021

Dybala ar putea să o părăsească în cele din urmă pe Juventus. Ultima variantă apărută în cazul argentinianului este PSG, mai ales dacă francezii îl vor ceda pe Neymar la Real Madrid.

 

Afla mai multe despre: juventuspogbadybalamandzukicmanchester unitedbayernpsgneymar 

viewscnt
Articole similare