Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus pregăteşte în mare secret un mega transfer. Ce super fotbalist vine lângă Cristiano Ronaldo

Juventus pregăteşte în mare secret un mega transfer. Ce super fotbalist vine lângă Cristiano Ronaldo

Juventus

Comentarii

Transferul lui Cristiano Ronaldo se vrea doar începutul. Juve şi-a propus să transfere în fiecare vară un fotbalist de clasă, iar cotidianul Tuttosport a aflat cine este alesul pentru vara viitoare.

Paul Pogba nu se află în cele mai bune relaţii cu Jose Mourinho. Mai mult, Pogba nu se simte bine în Anglia şi, ar dori să se întoarcă în Italia, la Juve.

Chibiţii speculează chiar că şi ultima ieşire a lui ”Pog-boom” la adresa lui Mourinho ar fi una premeditată. Francezul aplică o strategie gândită de agentul său, pentru a-şi uşura plecarea de la Manchester United la Juventus. ”Când jucăm pe teren propriu ar trebui să atacăm, să atacăm, să atacăm. Asta înseamnă Old Trafford. Suntem aici ca să oferim fotbal ofensiv. Şi cred că echipele adverse sunt speriate de un Manchester United foarte ofensiv. ”Eu nu pot să vorbesc mai mult, pentru că sunt jucător. Nu sunt antrenor. Dar asta e părerea mea, ar trebui să atacăm mai mult, să ne mişcăm mai mult!” a tunat Pogba la finalul partidei cu Wolverhampton, scor 1-1.

Se aşteaptă ca acesta să fie fitilul care va aprinde total conflictul dintre Pogba şi Mourinho, cunoscut fiind faptul că portughezul nu tolerează un astfel de comportament. Oricum, Paul Pogba nu era printre favoriţii săi, iar Jose nu s-ar opune plecării sale de la Manchester.

100 de milioane de euro ar fi dispusă să ofere Juventus pentru fostul său jucător celor de la Manchester United. Operaţiunea ar urma să se declanşeze în iarnă.

  • 4 sezoane a jucat Pogba la Juventus Torino
  • 178 de meciuri are francezul în tricoul torinezilor
  • 102 de partide şi 19 goluri are Pog la Manchester United  

Afla mai multe despre: paul pogbacristiano ronaldojuventus torinomanchester unitedjose mourinho 

viewscnt
Articole similare