Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus se destramă. Cristiano Ronaldo şi Dybala, puşi pe lista de transferuri de Andrea Pirlo

Juventus se destramă. Cristiano Ronaldo şi Dybala, puşi pe lista de transferuri de Andrea Pirlo

Juventus

Comentarii

Juventus pare să se destrame după ratarea calificării în semifinalele Champions League. "Bătrâna Doamnă" i-a găsit deja înlocuitor lui Maurizzio Sarri, iar noul antrenor al torinezilor va fi Andrea Pirlo.

Imediat după decizia de a-l aduce pe banca tehnică pe Andrea Pirlo, campioana Italiei a hotărât să le treacă pe lista de transferuri pe cele două vedete ale echipei, Cristiano Ronaldo şi Paulo Dybala.

Potrivit Guillem Balague, jurnalist BBC, Juventus vrea sa scape de Cristiano Ronaldo, care încasează 31 de milioane de euro pe an. Astfel, impresarul portughezului a primit instrucţiuni să îi gasească o noua echipă atacantului.

Cristiano Ronaldo spre Barcelona?

Cei mai buni jucători din ultimii 15 ani, Cristiano Ronaldo şi Leo Messi pot deveni coechipieri din sezonul viitor după ce Cristiano a fost propus mai multor echipe, printre care şi Barcelona.

Cristiano Ronaldo a ajuns la Juventus în vara lui 2018, pentru suma de 117 milioane de euro. Cristiano a îmbrăcat tricoul torinezilor de 64 de ori şi a marcat 52 de goluri. 

Se pare că nici Paulo Dybala nu intră în planurile de viitor ale noului antrenor, Andreea Pirlo. Potrivit Gazzetta dello Sport, Juventus l-a pus pe lista de transferuri pe atacantul argentinian. 

În perioadă anterioară de transferuri, argentinianul a fost ţinta celor de la Totenham, însă londonezii au  eşuat cu mai multe oferte pentru acacant în ziua limită.

Paulo Dybala este jucatorul torinezilor din 2015, cand a fost transferat de la Palermo pentru suma de 40 de milioane de euro. A îmbrăcat tricoul ,,bianconerrilor” în 162 de partide şi a marcat 68 de goluri.

În sezonul recent încheiat din Seria A, Paulo Dybala a fost prezent în 33 de meciuri şi a marcat de 11 ori. În actualul sezon de Uefa Champions League a fost evoluat în 8 partide şi a marcat 3 goluri.

 

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare