Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus se întoarce în România pentru o nouă tabrără dedicată celor mai mici fotbalişti de la noi

Juventus se întoarce în România pentru o nouă tabrără dedicată celor mai mici fotbalişti de la noi

Fotbal

Comentarii

Campioana Italiei, Juventus Torino, are planuri mari în România. După ce în vară a organizat în premieră o tabără de fotbal pentru copii, echipa lui Cristiano Ronaldo şi Mario Mandzukic le oferă copiilor şansa de a continua pregătirile în cadrul unei tabere de iarnă (7-12 ianuarie 2019), cu antrenori italieni şi program de pregătire în stilul Juventus.

Cei mai talentaţi copii care vor veni la JTC Romania – ediţia Winter 2019 vor avea ocazia să participe, în Italia, la Juventus Academy World Cup 2019, o competiţie între cei mai buni fotbalişti de la academiile de fotbal Juventus Torino din lume.   
 
„Copiii din România sunt foarte talentaţi, dar infrastructura necesară şi stilul de multe ori neprofesionist în care se face pregătirea contribuie la pierderea multor talente. De aceea am venit în România cu taberele de fotbal Juventus Torino şi vom deschide o Academie Juventus, pentru a le da ocazia micilor fotbalişti de a intra în contact cu un alt fel de a face antrenamente, cu o altă lume fotbalistică - lumea performanţei”, a declarat Luigino Pellegrini, fostul agent al lui Roberto Baggio, organizatorul taberelor de fotbal JTC Romania. 
 
 La tabăra de iarnă JTC Romania sunt  aşteptaţi copii cu vârste între 6 şi 13 ani, care vor beneficia de un program de pregătire tehnico-tactică în stilul Juventus, un mini-turneu de fotbal şi evenimente educative. Vor fi 20 de ore de pregătire tehnică şi antrenamente cu 3 dintre cei mai buni antrenori italieni de copii şi juniori de la Şcoala de fotbal Sisport Juventus Torino, ajutaţi de 4 antrenori români.  Participanţii vor primi echipament sportiv original Juventus Torino şi vor beneficia de supraveghere de specialitate şi asigurare medicală pe toată durata taberei, masă de prânz, gustări şi apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament. 
 
O noutate a taberei de iarnă o constituie cursurile de italiană cu specific sportiv şi orele de training media, în care copiii vor învăţa cum să facă declaraţii de presă, ca nişte campioni adevăraţi atât pe teren cât şi în afara lui.  „Păstrăm aceleaşi standarde înalte de profesionalism, cu antrenori italieni, care impun stilul de antrenamente pe care Juventus Torino le pune în aplicare cu toţi jucătorii săi, de la cei mai mari până la cei mai mici. În plus, adăugăm specificul local atunci când vine vorba de partea de bunăvoie şi divertisment”, a adăugat Luigino Pellegrini.
 
Prima ediţie a taberei de fotbal JTC Romania a avut loc în luna iulie 2018, când aproape 100 de copii au fost pregătiţi în stilul Juventus de 3 antrenori italieni, ajutaţi de 4 antrenori români. 
 
Pregătirea şi promovarea tinerelor talente reprezintă un angajament pe care Juventus îl face la Academiile de fotbal din întreaga lume. Nu întâmplător numele Juventus, dat clubului în anul 1897, vine de la tânăr, tinereţe. 
 

Afla mai multe despre: juventusturneutabara de fotbalbucurestiromaniaitalia 

viewscnt
Articole similare