Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus se luptă cot la cot cu Barcelona pentru transferul lui! Suma ridicolă pe care o oferă campioana Italiei

Juventus se luptă cot la cot cu Barcelona pentru transferul lui! Suma ridicolă pe care o oferă campioana Italiei

Juventus

Comentarii

Paris Saint-Germain este foarte aproape de a pierde un jucător important pentru o sumă surprinzător de mică în defavoarea unor rivale la trofeul Ligii Campionilor. Cu toate acestea, PSG ar fi de acord cu cedarea lui Adrien Rabiot chiar din această iarnă.

Motivul este unul simplu: actuala înţelegere a mijlocaşului în vârstă de 23 de ani expiră vara viitoare, iar PSG ar prefera varianta vânzării lui pe o sumă modestă în următoarea perioada de transferuri decât să îl piardă gratis şase luni mai târziu. 

Rabiot deja şi-a dat acordul pentru mutarea la Barcelona, potrivit El Mundo Deportivo, dar un pre-contract poate fi semnat abia la începutul lui 2019, iar Juventus vrea să profite de acest lucru. Corriere dello Sport scrie că Bianconerii îi oferă lui PSG 10 milioane de euro pentru campionul mondial. 

Max Allegri şi-l doreşte pe Rabiot la Torino pentru a întineri mijlocul campioanei, acolo unde se află Matuidi şi Khedira, care vor împlini 32 de ani. Pe lângă Juve şi Barca, pentru serviciile jucătorului mai sunt interesaţi şi oficialii lui Tottenham. 

50 de milioane de euro este cota lui Adrien Rabiot, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: adrien rabiotpsgparis saint-germainbarcelonajuventus 

viewscnt
Articole similare