Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus şi-a găsit atacant, după ce transferul lui Suarez a picat. Un dublu câştigător de Champions League semnează marţi cu Juve

Juventus şi-a găsit atacant, după ce transferul lui Suarez a picat. Un dublu câştigător de Champions League semnează marţi cu Juve

Juventus

Comentarii

Andrea Pirlo primeşte, în cele din urmă, atacantul de care are nevoie. După ce transferul lui Luis Suarez a plecat, iar Gonzalo Higuain a semnat cu Inter Miami, la Juventus vine un fost jucător pentru a face echipă cu Ronaldo în atacul echipei.

Presa spaniolă şi cea din Italia anunţă la unison că Alvaro Morata (27 de ani) s-a înţeles cu Juventus şi va ajunge marţi la Torino pentru a semna contractul. Deportes Cuatro, cei care au anunţat prima dată transferul, notează că va fi vorba despre un împrumut pentru un sezon. 

Morata a dorit să plece de la Atletico, pentru că în ultima perioadă, Diego Simeone îl prefera pe Diego Costa în detrimentul lui. Pirlo, actual antrenor la Juventus şi fost coleg cu Morata la "bătrâna doamnă", a insistat ca atacantul spaniol să se întoarcă la Torino. 

Atacantul a jucat doi ani la Juventus, între 2014 şi 2016, marcând 27 de goluri în 93 de meciuri. El are două trofee UEFA Champions League câştigate cu Real Madrid, echipă la care a crescut. Înainte de a ajunge la Atletico, Morata a jucat şi în Premier League, la Chelsea. 

Afla mai multe despre: moratajuventus 

viewscnt
Articole similare