Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus - Torino 1-1. Remiză în Derby della Mole. Ronaldo înscrie şi continuă cursa pentru titlul de golgheter

Juventus - Torino 1-1. Remiză în Derby della Mole. Ronaldo înscrie şi continuă cursa pentru titlul de golgheter

Serie A

Comentarii

Deja campioană, Juventus a terminat la egalitate cu Torino în primul meci al etapei a 35-a din Serie A. Ronaldo a egalat pentru echipa lui Allegri cu şase minute înainte de final.

FINAL | Juventus - Torino 1-1

Au marcat: Ronaldo '84 / Lukic '18

ECHIPELE DE START

JUVENTUS: Szczesny - Joao Cancelo, Bonucci, Chiellini, De Sciglio - Cuadrado, Pjanic, Matuidi, Bernardeschi - Ronaldo, Kean 

Rezerve: Pinsoglio, Del Favero, Barzagli, Caceres, Muratore, Nicolussi, Pereira, Spinazzola 

TORINO: Sirigu - Izzo, N'Koulou, Bremer - De Silvestri, Lukic, Rincon, Ansaldi - Meite, Berenguer - Belotti
Rezerve: Ichazo, Rosati, Aina, Baselli, Damascan, Singo, Zaza

Min 84 GOOOL Juventus: Ronaldo egalează cu o lovitură de cap din centrarea lui Spinazzola, 1-1

Min. 18: GOOOL Torino! Pjanic face o greşeală nepermisă în careul propriu, Lukic profită de ea şi înscrie în poarta lui Szczesny, 0-1 


Bătrâna Doamnă îşi întâlneşte rivala din oraş care luptă pentru un loc de Champions League în acest final de sezon. Torino este pe poziţia a şaptea înaintea acestei runde şi are cu două puncte mai puţin decât AS Roma, echipa care în acest moment se află pe locul 4, ultimul care garantează prezenţa în grupele viitorului sezon al competiţiei. Torino a reuşit să o învingă pe Milan în utlima etapă şi astfel poate visa acum la o primă prezenţă în cea mai tare competiţie inter cluburi de pe continent.

Doar că în această rundă o va avea în faţă pe Juventus, echipă pe care a întâlnit-o pentru prima oară în 1907. Confuntarea dintrte cele două a fost numită Derby della Molle şi vineri se va consuma cel de-al 241-lea episod al acestei poveşti. Juventus a câştigat 104 de meciuri, 63 s-au încheiat le galitate, iar 73 de succese au fost de parte vişiniilor din oraş. Echipa lui Allegri este deja campioană încă de acum două etape când a bătut-o pe teren propriu pe Fiorentina. 

 

Afla mai multe despre: juventustorinoderby della mole 

viewscnt
Articole similare