Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus Torino a cedat un fotbalist român la rivala FC Torino. A debutat weekend-ul trecut în tricoul "taurilor"

Juventus Torino a cedat un fotbalist român la rivala FC Torino. A debutat weekend-ul trecut în tricoul "taurilor"

Fotbal

Comentarii

Portarul naţionalei U19 a României, Răzvan Sava, a fost cedat de Juventus Torino la rivala din oraş, FC Torino, sub formă de transfer definitiv.

Tânărul portar român a activat, sezonul trecut, sub formă de împrumut la Lecce, fiind pe bancă în mai multe partide din Serie A. Reîntors la Juventus, s-a vorbit despre cedarea sa la alte formaţii din Serie B, însă până la urmă a fost acontat de FC Torino.

Răzvan Sava a şi debutat pentru Torino Primavera, duminică, în partida pierdută acasă, împotriva celor de la Sassuolo, scor 0-1. La oaspeţi a evoluat un alt internaţional de juniori, Iulius Mărginean. De asemenea, Zoltan Mitrov a fost rezerve la Sassuolo.

Cine este Răzvan Sava?

Răzvan Sava s-a format la LPS Banatul Timişoara, iar în 2018 a ajuns la Torino de la formaţia de seniori Pro Sesto, din liga a patra italiană, după un an întreg de tatornări între cele două cluburi. A mai evoluat sub formă de împrumut la Pescara şi Lecce.

Răzvan Sava este un obişnuit al loturilor naţionale ale României, cu selecţii pentru reprezentativele de tineret U16, U17, U18 şi U19.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare