Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus Torino l-a transferat, dar un oficial de la FCSB l-a luat în derâdere: ”Ce o fi văzut la el? Am trei mai buni decât el”

Juventus Torino l-a transferat, dar un oficial de la FCSB l-a luat în derâdere: ”Ce o fi văzut la el? Am trei mai buni decât el”

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin, fundaşul de 18 ani care a debutat pentru Juventus în meciul cu Dinamo Kiev (3-0), a fost luat în derâdere de un scouter de la FCSB. În plus, Craiova a încercat să-l transfere, dar a vrut să plătească doar 50.000 de euro pentru transferul său.

Radu Drăguşin este unul dintre jucătorii în care fanii naţionalei României îşi pun mari speranţe. În vârstă de doar 18 ani, fundaşul român este o prezenţa constantă în echipa de seniori a lui Juventus Torino şi a debutat pentru ”Bătrâna Doamnă” în meciul cu Dinamo Kiev, din grupele Ligii Campionilor. Interesant este că Drăguşin, chiar când a fost transferat de Juventus Torino, a fost luat în derâdere de un scouter de la FCSB.

Radu Drăguşin, luat în derâdere de un scouter de la FCSB: ”Ce o fi văzut Juventus la ăsta?”

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, a dezvăluit câte întâmplări incredibile legate de cariera fundaşului lui Juventus Torino. Chiar înainte să se transfere la campioana Italiei, Drăguşin a fost remarcat de Craiova. Avea atunci doar 16 ani, era la Regal Bucureşti şi impresionase prin calităţile sale, dar oltenii au vrut să plătească doar 50.000 de euro. 

Suma a fost considerată prea mică de Regal Bucureşti şi Florin Manea spune că l-a dus pe Drăguşin în probe la Juventus. Italienii au fost impresionaţi şi i-au transmis pe loc că sunt de acord să plătească suma de transfer stabilită de Regal, 260.000 de euro.

Manea dezvăluie şi că Radu Drăguşin a fost luat în derâdere de un scouter de la FCSB, care n-a crezut atunci că poate deveni un fundaş de valoare:

”Îl debutează Juventus în Champions League şi el nu are cinci meciuri la naţionala de tineret! Nu cred că suntem fricoşi, ci sunt mulţi care nu se pricep. Când l-am dus în Italia, era un scouter de la FCSB, nu dau nume. Îmi zicea: 'domne', ce o fi văzut Juventus la Drăguşin ăsta? Că eu am trei mai buni ca el!'. L-am sunat acum şi i-am zis: 'dă-mi-i mie să îi semnez pe ăia trei! Unde sunt, daca sunt mai buni ca ăsta?'. 'Domne, cred că m-am înşelat'. La un jucător trebuie să vezi potenţialul, nu doar ce poate în prezent. Craiova nu a vrut să dea 50.000 de euro pe el, FCSB-ul la fel, vorbeau să dea câteva zeci de mii. Şi a venit Juventus şi a dat 260.000 de euro", a povestit Florin Manea pentru Sport.ro.    

Drăguşin a fost dorit şi de alte cluburi importante din Europa

Dacă FCSB l-a luat în derâdere şi Craiova n-a avut încredere în el, Radu Drăguşin s-a bucurat în schimb de apreciere în fotbalul internaţional. Florin Manea susţine că internaţionalul român a fost remarcat inclusiv de echipe precum PSG, Chelsea şi Tottenham:

”L-au vrut multe echipe, printre care PSG, Tottenham şi Chelsea. Eu am fost sunat de către părinţii lui, mi-au zis că au un copil foarte bun. Dar îţi dai seama de câte ori auzisem treaba asta... S-a dus fratele meu, Costin, să îl vadă la meciurile de juniori, pentru că eu eram în Anglia. M-a sunat frate-miu şi mi-a zis: 'Florine, e top!'. I-am sunat pe cei de la Juventus, cu care eram prieten de foarte mult timp, şi a doua zi am avut invitaţia să vină la probe, în decembrie 2017. La o oră după ce a terminat proba de joc, m-au sunat şi au zis să nu îl mai trimit nicăieri, că îl iau ei”, a mai spus Florin Manea.

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare