Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juventus transferă de la FC Barcelona! FOTO | "Bătrâna Doamnă", ofertă de ultim moment: catalanii trebuie să decidă

Juventus transferă de la FC Barcelona! FOTO | "Bătrâna Doamnă", ofertă de ultim moment: catalanii trebuie să decidă

FC Barcelona

Comentarii

Juventus vrea să transfere de la FC Barcelona. "Bătrâna Doamnă" a pus ochii pe tânărul fundaş al catalanilor, Juan Miranda (19 ani), care e împrumutat în acest moment la Schalke 04, în Germania. Juve l-a vrut şi în vară pe Miranda, însă s-a lovit de refuzul trupei de pe Camp Nou.

Cotidianul catalan Sport, unul din ziarele apropiate de FC Barcelona, scrie că Juventus îl vrea din nou pe Juan Miranda, după ce în vară catalanii au refuzat varianta unui transfer definitv. Şefii de pe Camp Nou voiau doar un împrumut pentru Miranda, dar acum italienii au revenit cu o nouă ofertă. Campioana Italiei oferă 10 milioane de euro pentru transferul fundaşului stânga, care poate juca şi în centrul apărării.

În plus, mai scrie Sport, Juventus mai oferă cinci milioane de euro în bonusuri, dar şi varianta unei clauze de răscumpărare a lui Miranda în cazul în care Barcelona îl vrea înapoi. Nu se specifică nimic, însă, despre suma la care s-ar ridica clauza de răscumpărare. În prezent, Juan Miranda este împrumutat la Schalke 04, în Germania, unde a jucat doar 257 de minute în trei partide.

Rămâme de văzut care va fi răspunsul Barcelonei la oferta îmbunătăţită a celor de la Juventus. În vară, şefii de pe Camp Nou erau gata să accepte doar varianta împrumutului, acum ar putea fi tentaţi să-l cedeze definitiv pe Miranda, având în vedere că a jucat foarte puţin la Schalke. Juan Miranda mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2021.

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Juan Miranda, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: fc barcelonaofertajuventujuan miranda 

viewscnt
Articole similare