Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juvhel Tsoumou, despre experienţa din România: ”La Sibiu, cu 10 euro iei un prânz fantastic. La Bucureşti, cu 10 euro nu ajungi prea departe”

Juvhel Tsoumou, despre experienţa din România: ”La Sibiu, cu 10 euro iei un prânz fantastic. La Bucureşti, cu 10 euro nu ajungi prea departe”
Comentarii

Atacantul congolez Juvhel Tsoumou (32 de ani) a oferit un interviu nemţilor de la transfermarkt.de, în care a vorbit despre experienţa din România.

Juvhel Tsoumou, cuvinte de laudă la adresa României

Fostul atacant al celor de la Hermannstadt, FCSB şi FC Viitorul Constanţa a declarat că România este o ţară mult mai frumoasă şi mai prietenoasă decât este văzută în Germania, dar şi în alte ţări ale lumii.

Cel mai frumos oraş, în opinia lui Tsoumou, este Bucureştiul, cu toate că este un loc foarte scump, incomparabil cu Sibiul, de exemplu, unde a jucat.

România este văzută mereu prost în Germania, ceea ce nu înţeleg. I-am cunoscut pe români ca fiind foarte cordiali. Atât Bucureştiul, cât ţşi Sibiul sunt oraşe care merită vizitate.

Cu toate acestea, diferenţele între cele două oraşe sunt mari. La Sibiu, poţi lua un prânz fantastic într-un restaurant cu 10 euro, în timp ce la Bucureşti nu ajungi prea departe cu 10 euro”, a declarat Tsoumou, într-un interviu pentru transfermarkt.de.

În acest moment, Juvhel Tsoumou evoluează în Vietnam, la Cong An Ha Noi FC, şi nu are de gând să retragă prea curând. A devenit tată, priorităţile i s-au schimbat, însă vrea să joace până la 40 de ani.

Anul trecut am devenit tată, ceea ce a fost cea mai mare fericire a mea. Deci, desigur, priorităţile mi s-au schimbat acum. Totuşi, dacă se poate, mi-ar plăcea să joc fotbal până la 35-40 de ani. Fiecare ţară are o atracţie specială pentru mine şi pur şi simplu îmi place să adunc cât mai multe impresii.

Chiar dacă sună nebunesc: indiferent în ce ţară mă aflu, dă-mi fotbal şi voi fi cel mai fericit!”, a completat Tsoumou.

Cifrele statistice din cariera lui Tsoumou, în România:

  • la Hermannstadt (2018/2019) - 45 de meciuri, 10 goluri
  • la FCSB (2019/2020) - 3 meciuri, un gol
  • la Viitorul (2021) - 18 meciuri, 4 goluri şi o pasă decisivă

Afla mai multe despre: juvhel tsoumou 

viewscnt
Articole similare