Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Juvhel Tsoumou e gata de război: ”Un fotbal fără competiţie nu ar fi pe placul nimănui”

Juvhel Tsoumou e gata de război: ”Un fotbal fără competiţie nu ar fi pe placul nimănui”

Fotbal

Comentarii

Proaspăt transferat la FCSB, Juvhel Tsoumou (28 de ani), pregătit să lupte cu Harlem Gnohere şi Ioan Hora pentru a-şi face loc în primul ”11” al lui Bogdan Vintilă.

Vârful congolez venit la FCSB de la Hermannstadt, echipă pentru care a marcat 10 goluri în 45 de meciuri în toate competiţiile

”Pentru mine este un vis devenit realitate după o perioadă grea prin care am trecut. Sunt fericit să fiu aici. Băieţii m-au ajutat şi mi-au făcut acomodarea mai uşoară.

Nu m-am aşteptat să prind acest transfer. Mai ales că toată lumea ştia situaţia în care mă aflu, aşa că atunci când a venit această propunere am profitat de ea.

Pentru mine este ceva deosebit să fac parte din această echipă, la un nivel înalt, pentru că din acest motiv ne apucăm de fotbal. Un fotbal fără competiţie nu ar fi pe placul nimănui.

Nu eu sunt antrenorul, pot juca în orice sistem. Cu unul sau cu doi atacanţi pentru mine nu contează deloc. Important este ca echipa să aibă succes. Am venit aici ca să ajut echipa, iar pentru mine nu contează câţi atacanţi, unul sau doi, trei vor fi pe teren, ci doar ca echipa să aibă succes”, a spus Tsoumou la o conferinţă de presă.

Juvhel Tsoumou a mai trecut în carieră pe la Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Preston, Plymouth, TSV Hartberg, FK Senica, Waldhof Mannheim, Wacker Burghausen şi Ermis Aradippou.

Afla mai multe despre: juvhel tsoumoufcsb 

viewscnt
Articole similare