Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"K.O. şi la Bucureşti!" Reacţii din Italia după FCSB - Lazio 1-0. Corriere dela Sera: "Învinşi de o echipă modestă!"

"K.O. şi la Bucureşti!" Reacţii din Italia după FCSB - Lazio 1-0. Corriere dela Sera: "Învinşi de o echipă modestă!"

UEFA Europa League

Comentarii

Presa italiană scrie, vineri, despre victoria echipei FCSB în Liga Europa, împotriva formaţiei Lazio Roma, scor 1-0, menţionând că gruparea bucureşteană este una “modestă” şi că italienii continuă seria meciurilor fără victorie.

Gnohere o pedepseşte pe Lazio: meciul tur este al Stelei”, a notat Corriere dello Sport, în timp ce Corriere della Sera subliniază diferenţa de calitate dintre echipa Lazio la începutul sezonului şi acum.

“Greşeli şi ocazii ratate, echipa lui Inzaghi nu învinge de cinci meciuri. Cinci meciuri fără victorie, patru pierdute. Cine recunoaşte în această Lazio învinsă chiar şi la Bucureşti de o echipă modestă Steaua, formaţia care era de neoprit de la triumful în Supercupă până la cel din campionat contra Juventus Torino şi părea în graţiile zeului mingii? Lazio are încă şanse mari să se califice în optimi, dar Inzaghi trebuie să îşi recupereze echipa. Trebuie ca echipa să redevină aceea pe care îţi făcea plăcere să o vezi, care marca, învingea, alerga şi nu avea probleme”, precizează Corriere della Sera.

FCSB – Lazio 1-0, criza continuă; încă un ko, în Liga Europa”, a scris şi tuttomercatoweb.com, în timp ce La Stampa a titrat: “Lazio nu mai învinge, ko şi la Bucureşti”



Europa amară pentru Lazio” este titlul articolului despre meciul de pe Arena Naţională, pe site-ul Rai Sport.

Gazzetta dello Sport subliniază că pentru Lazio calificarea rămâne posibilă. “Pe Olimpico echipa lui Inzaghi va trebui să fie mai cinică şi mai precisă în acţiunile la poartă”, adaugă jurnalul italian.

Echipa FCSB a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia lui Ştefan Radu, Lazio Roma, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Golul a fost marcat de Gnohere, în minutul 29. Returul va avea loc joia viitoare, la Roma.

Afla mai multe despre: fcsblazioeuropa leaguepresa italia 

viewscnt
Articole similare