Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

K1: Andrei Stoica, pregătit pentru meciul carierei, împotriva lui Anderson "Braddock" Silva: "Avem stiluri de luptă similare şi cred că va fi o luptă atractivă"

K1: Andrei Stoica, pregătit pentru meciul carierei, împotriva lui Anderson "Braddock" Silva: "Avem stiluri de luptă similare şi cred că va fi o luptă atractivă"

Alte sporturi

Comentarii

Luptătorul român de K1, Andrei Stoica, este gata pentru cea mai importantă luptă din cariera sa. Va lupta împotriva brazilianului Anderson "Braddock" Silva, vineri, 6 decembrie, în gala "One: Mark of Greatness", în Axiata Arena din Kuala Lumpur (Malayezia)

Andrei Stoica (32 de ani) a descoperit artele marţiale de la tatăl său, care a fost boxeor. Alături de fratele său, Bogdan, a început să practice artele marţiale, inspirat şi de filmele cu Jean-Claude Van Damme. A început cu judo, însă odată cu trecerea timpului a migrat către wushu şi kickboxing. Cea din urmă disciplină i-a adus şi reputaţia de "Mister KO". Din cele 50 de victorii, 28 sunt obţinute prin knock-out.

Acum, Andrei Stoica va lupta împotriva colosului brazilian Anderson "Braddock" Silva (33 de ani), cel care are victorii la Stefan Leko, Mourad Bouzidi, Remy Bonjaski, Serghei Kharitonov sau Brian Douwes, dar care a fost învins de alţi doi români în cariera sa: prin KO după 2 minute în ring cu Daniel Ghiţă, şi la decizie în faţa lui Cătălin Moroşanu.

"Am concurat peste tot în lume şi am luptat pentru toate organizaţiile de kickboxing din lume. Sunt un sportiv destul de popular. Cu toate acestea, niciodată nu m-am simţit mai bine precum în ONE. Mă simt bine la început până la sfârşit. Toată lumea este amabilă cu tine, indiferent dacă pierzi sau câştigi. Eşti tratat ca un campion, ca un rege. Antrenamentul meu a fost bun. Am muncit mult pentru a depăşi aşteptările. Avem stiluri de luptă similare şi cred că va fi o luptă atractivă. Va fi frumos şi atractiv pentru fanii noştri şi pentru organizaţiei ONE. Îmi dau seama că este o concurenţă mare, dar asta mă motivează şi mai mult şi mă face să vreau să îmi depăşesc limitele. Tot ce fac este să mă antreze serios, să muncesc foarte mult, să fiu hotărât şi să dau tot ce e mai bun în ring sau în cuşcă", a spus Andrei Stoica, conform sportskeeda.com

Afla mai multe despre: k1 

viewscnt
Articole similare