Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kai Havertz i-a anunţat pe şefii lui Bayer Leverkusen că vrea să plece! Chelsea, principala favorită la transfer: Werner încearcă să-l convingă

Kai Havertz i-a anunţat pe şefii lui Bayer Leverkusen că vrea să plece! Chelsea, principala favorită la transfer: Werner încearcă să-l convingă

Bundesliga

Comentarii

Kai Havertz (21 de ani) vrea să plece de la Bayer Leverkusen. Puştiul-minune din Germania a informat clubul, prin agentul său, că şi-ar dori să părăsească echipa când perioada de transferuri se va redeschide, dacă o ofertă foarte bună va sosi pe numele său. Havertz e dorit de mai multe cluburi importante din Europa, printre care Barcelona sau Chelsea.

Unul dintre cei mai promiţători puşti din lume în acest moment, Kai Havertz nu vrea să mai rămână la Leverkusen, conştient fiind de valorea sa şi de faptul că ar putea prinde un transfer la o echipă mult mai importantă. Dorit de echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Chelsea, Havertz a trage de oficialii lui Leverkusen să-l lase să plece. Jurnalistul italian Fabrizio Romano scrie că Havertz a vorbit cu agentul său şi i-a transmis acestuia să discute cu şefii clubului, iar aceştia să-i dea drumul să plece dacă va veni o ofertă avantajoasă.

Sursa citată mai notează faptul că Havertz vrea la Chelsea, acolo unde e dorit de Frank Lampard, iar Timo Werner (23 de ani), colegul său din naţionala Germaniei - tranferat şi el de Chelsea -, joacă un rol important în eventuala mutare. Werner încearcă să-l convingă pe prietenul său să accepte să se transfere pe Stamford Bridge.

  • 17 goluri şi 9 pase de gol are Kai Havertz în cont în acest sezon, în 43 de meciuri din toate competiţiile
  • 81 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului german în prezent, potrivit transfermarkt.com

Lampard dă afară 6 jucători ca să-i facă loc lui Kai Havertz!

Potrivit The Daily Express, citat de Daily Mail, Frank Lampard e gata să renunţe la şase jucători pentru a strânge bani ca să-l ia pe Havertz de la Leverkusen. Mitchy Batshuayi, Danny Drinkwater, Marcos Alonso, Tiemoue Bakayoko, Kenedy şi Emerson Palmieri sunt jucătorii trecuţi pe lista plecărilor.

Rămâne de văzut câţi bani va strânge Chelsea de pe urma acestor vânzări şi cât va mai trebui să scoată Roman Abramovich din conturi pentru a-l aduce pe Havertz. Asta dacă Chelsea va câştiga lupta cu celelalte cluburi de top şi îl va convinge pe fotbalistul german să semneze.

Afla mai multe despre: kai havertztransferchelseabayer leverkusen 

viewscnt
Articole similare