Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kai Havertz pleacă de la Bayer Leverkusen. Acord total cu un club din Premier League. Bayer primeşte 80 de milioane de euro

Kai Havertz pleacă de la Bayer Leverkusen. Acord total cu un club din Premier League. Bayer primeşte 80 de milioane de euro galerie foto

Premier League

Comentarii

Kai Havertz (21 de ani) pleacă de la Bayer Leverkusen în această vară. Sky Sport a anunţat că internaţionalul german s-a înţeles cu un club din Premier League.

Havertz a ajuns la un acord cu Chelsea, a anunţat Sky Sport în decursul zilei de luni. Internaţionalul german nu şi-a dorit să joace pentru o altă echipă, iar negocierile cu formaţia londoneză a decurs relativ rapid, fotbalistul lui Bayer fiind convins şi de Timo Werner, colegul său din naţionala Germaniei. 

Aceeaşi sursă notează că în zilele următoare Chelsea va face şi o ofertă oficială celor de la Bayer Leverkusen, urmând ca clubul din Bundesliga să încaseze aproximativ 80 de milioane pentru fotbalistul cu şapte selecţii şi un gol pentru Die Mannschaft.

  • 17 goluri şi 9 pase de gol are Kai Havertz în cont în acest sezon, în 43 de meciuri din toate competiţiile
  • 81 de milioane de euro este cota de piaţă a mijlocaşului german în prezent, potrivit transfermarkt.com

Lampard dă afară 6 jucători ca să-i facă loc lui Kai Havertz!

Potrivit The Daily Express, citat de Daily Mail, Frank Lampard e gata să renunţe la şase jucători pentru a strânge bani ca să-l ia pe Havertz de la Leverkusen. Mitchy Batshuayi, Danny Drinkwater, Marcos Alonso, Tiemoue Bakayoko, Kenedy şi Emerson Palmieri sunt jucătorii trecuţi pe lista plecărilor.

Afla mai multe despre: kai havertzchelsea 

viewscnt
Articole similare