Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kai Havertz tot mai aproape de un transfer la Real Madrid. Toate detaliile de la negocieri

Kai Havertz tot mai aproape de un transfer la Real Madrid. Toate detaliile de la negocierigalerie foto

Transferuri

Comentarii

Kai Havertz are toate şansele să plece de la Bayer Leverkusen la finalul sezonului. Puştiul minune al germanilor pare acontat de Real Madrid.

Presa spaniolă anunţă că Florentino Perez a obţinut acordul lui Kai Havertz! În urma unor discuţii incipiente permise de Bayer Leverkusen, oficialul madrilenilor ar fi obţinut acordul fotbalistului, care ar putea ajunge din vară, pe Santiago Bernabeu.

De altfel, oficialii clubului Bayer Leverkusen au confirmat că Havertz are toate şansele să plece. Fernando Carro, CEO al clubului german a explicat miercuri: "Toate cluburile mari îl urmăresc, dar cred că dorinţa jucătorului este cea mai importantă. Pentru noi cel puţin, dorinţa fotbalistului contează cel mai mult. Cu siguranţă, ne dorim să-l păstrăm, pentru că a jucat pentru noi timp de zece ani. Este un fotbalist deja integrat în structura noastră, şi foarte ataşat de club. Dar, vrea să facă un pas înainte, iar noi respectăm asta" a explicat şeful lui Bayer pentru Kolner Stadt-Anzeiger. Conform spaniolilor, dorinţa jucătorului este clară: vrea să joace la Real Madrid!

Miercuri seara, Havertz a făcut din nou spectacol pentry Bayer. A marcat si a pasat decisiv in duelul cu FC Koln, ceea ce face ca atacantul de 21 de ani cotat la 81 de milioane de euro să ajungă la 16 goluri şi 9 pase decisive în actuala stagiune: "A purtat primele discutii cu oficialii de la Real Madrid" anunţă spaniolii, la câteva zile după ce MARCA şi AS, cele două cotidiane importante din Madrid au ieşit pe prima pagină cu detalii despre posibila mutare a lui "Messi din Germania" pe Bernabeu.

Cei de la Diariogol anunţă şi el: ”Havertz preferă să plece la Real Madrid. Se pare că ar exista deja un acord, iar propunerea lui Florentino l-a convins pe Havertz”

Bayer Leverkusen are cuvântul: ce pretenţii au germanii

Presa din Germania a scris că Bayern nu va accepta o sumă mai mică de 100 de milioane de euro pentru Havertz.

Totuşi, ţinând cont de criza financiară care se profilează la nivel mondial în fotbal, Bayer este dispusă să reducă din pretenţii, atât timp cât primeşte la schimb jucătorii pe care îi vrea.

De la Real Madrid, Bayer Leverkusen a pus ochii pe patru fotbalişti: brazilianul Reinier, dominicanul Mariano Diaz, spaniolul Jesus Vallejo şi tânărul Brahim Diaz. Pe lângă (măcar) doi dintre aceşti patru fotbalişti, Leverkusen ar solicita şi o sumă cuprinsă între 50 şi 70 de milioane de euro.

Havertz mai are doi ani de contract cu Bayer Leverkusen, iar gruparea germană acceptă varianta vânzării sale în această vară pentru a nu risca să-l piardă uşor şi ieftin, peste un sezon. De serviciile sale se interesează mai toate cluburile mari din Europa.
 

Afla mai multe despre: kai havertzreal madrid 

viewscnt
Articole similare