Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kane, îndemnat să o părăsească pe Tottenham: "E prost dacă nu pleacă la una dintre aceste două echipe"

Kane, îndemnat să o părăsească pe Tottenham: "E prost dacă nu pleacă la una dintre aceste două echipe"

Fotbal

Comentarii

Harry Kane este de departe cel mai important jucător al lui Tottenham. Orice echipă şi l-ar dori pe atacantul de 26 de ani, care în trecut a fost în tratative şi cu Real Madrid. Până acum însă, nimeni nu s-a putut apropia cu adevărat de Kane, din cauza preţului exorbitant pe care i l-au stabilit conducătorii lui Tottenham, peste 200 de milioane de euro.

Nici Harry Kane nu a insistat niciodată să plece, declarând de nenumărate ori că îşi iubeşte clubul. Acest lucru se poate schimba însă, pentru că până acum Tottenham nu i-a oferit şansa de a câştiga trofee. Cea mai mare performanţă a lui Kane cu clubul londonez a fost finala Champions League din sezonul trecut, pierdută în faţa lui Liverpool.

Cel mai bun fotbalist englez din 2017 şi 2018 e sfătuit să o părăsească pe Tottenham, pentru a putea să câştige şi trofee. "Dacă vrea să câştige Premier League, trebuie să meargă la un club cu mai multe şanse decât Spurs. Toţi înţelegem că vrea să câştige şi el ceva. Spurs e un club grozav, dar în acest moment e cu mult în spatele lui Liverpool şi Manchester City. Dacă unul dintre aceste două cluburi îl ofertează, trebuie să fie prost să nu se ducă", a declarat Chris Suttor, fostul atacant al lui Chelsea şi Celtic.

Harry Kane a fost crescut la academia lui Tottenham, iar la prima echipă a reuşit să înscrie 181 de goluri în 278 de partide.

Afla mai multe despre: harry kanetottenhamsutton 

viewscnt
Articole similare