Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Kapetanos a fost aproape de revenirea în România. A negociat cu două echipe din Liga 1: ”La Dinamo nu aş merge, am jucat la Steaua!”

Kapetanos a fost aproape de revenirea în România. A negociat cu două echipe din Liga 1: ”La Dinamo nu aş merge, am jucat la Steaua!”

Superliga

Comentarii

Pantelis Kapetanos spune că îşi doreşte să revină în România, a purtat discuţii în iarnă cu două echipe din play-out, dar a fost nemulţumită de situaţia lor financiară. În schimb, n-ar fi de acord să semneze cu Dinamo.

În vârstă de 34 de ani, Kapetanos trăieşte în prezent în ţara natală, în Grecia. Dar spune că îi este dor de fotbalul românesc şi ar dori să revină. Într-un interviu pentru Betano - sponsorul Ligii 1 - Kapetanos spune că a avut în iarnă două oferte din România, din play-out, dar s-a văzut nevoit să refuze din cauza problemelor financiare pe care le au cele două echipe.

”Vreau (n.r. să revină în România). Sincer, vreau. Am fost aproape de Iaşi în vară, dar am rămas cu familia. Copiii sunt la şcoală aici, e mai greu. Şi în iarnă a vorbit agentul meu cu echipe de acolo. Eu voi încerca şi la vară, vreau să îmi termin cariera în România. Pentru mine şi familia mea a fost foarte bine acolo. (n.r. întrebat cu cine a negociat în iarnă) Nu pot să spun numele. Au fost două echipe din play-out. Agentul mi-a spus că situaţia e grea, că nu sunt bani şi organizarea nu e foarte bună. Am decis că e mai bine să aştept. (n.r. întrebat dacă ar merge la Dinamo) Nu! Am jucat la Steaua, nu pot să merg la Dinamo. Pentru mine aşa e”, a declarat Pantelis Kapetanos pentru Betano.

Kapetanos a jucat pentru FCSB în două rânduri: ianuarie 2008 - ianuarie 2011 şi septembrie 2013 - iulie 2014. Pentru el, disputa dintre FCSB şi CSA Steaua este clară: ”Nu ştiu ce s-a întâmplat dar pentru mine e doar o echipă Steaua, cea din prima ligă. Şi pentru toată lumea. Nu susţin echipa din liga a patra”, a mai spus Kapetanos.

Afla mai multe despre: pantelis kapetanosliga 1cfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare