Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema e de neoprit. Atacantul francez, aproape de o nouă bornă incredibilă pentru Real Madrid, după "dubla" cu Athletic Bilbao

Karim Benzema e de neoprit. Atacantul francez, aproape de o nouă bornă incredibilă pentru Real Madrid, după "dubla" cu Athletic Bilbao

Real Madrid

Comentarii

Karim Benzema a reuşit o "dublă" pentru Real Madrid pe terenul lui Athletic Bilbao (scor 2-1), într-o partidă contând pentru etapa a 21-a din La Liga.

Benzema (34 ani), a punctat în minutele 4 şi 7 ale întâlnirii de pe stadionul San Mames, în timp ce gazdele au redus din handicap prin Oihan Sancet (10).

Atacantul francez a ajuns la un total de 299 de goluri marcate pentru Real Madrid, ocupând locul al patrulea în clasamentul all-time al golgheterilor clubului din capitala Spaniei, după portughezul Cristiano Ronaldo (451 goluri), spaniolul Raul Gonzalez (323) şi hispano-argentinianul Alfredo Di Stefano (308).

Karim Benzema a înscris 401 goluri în cariera sa de fotbalist profesionist (66 pentru Olympique Lyon, 299 pentru Real Madrid şi 36 pentru selecţionata Franţei), fiind al doilea fotbalist francez din istorie ca număr de goluri marcate, după Thierry Henry (411), precizează cotidianul Marca.

De la debutul acestui sezon, Benzema a înscris 20 de goluri în 23 de partide disputate în toate competiţiile, 15 dintre ele în La Liga.

În urma victoriei de la Bilbao, Real Madrid şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului, distanţându-se la opt puncte de ocupanta locului secund, Sevilla, car are însă un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: benzema 

viewscnt
Articole similare