Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Karim Benzema, lobby pentru transferul lui Mbappe la Real Madrid: ”Ce echipă nu l-ar vrea?” Ce a spus despre revenirea lui Ancelotti

Karim Benzema, lobby pentru transferul lui Mbappe la Real Madrid: ”Ce echipă nu l-ar vrea?” Ce a spus despre revenirea lui Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Atacantul francez Karim Benzema a vorbit într-un interviu acordat cotidianului MARCA despre posibilul transfer al conaţionalului său, Kylian Mbappe la Real Madrid.

Într-un interviu acordat cotidianului MARCA, Karim Benzema a vorbit la superlativ despre conaţionalul său, Kylian Mbappe:

”Este un jucător tânăr, cu o calitate incredibilă, dar şi un băiat extraordinar. Ar fi bine venit la Real Madrid, normal. Dar, ce echipă din lume nu l-ar vrea pe Mbappe? Momentan are contract cu PSG şi vom vedea ce decide. Acum, prioritatea noastră este turneul final al Campionatului European” a spus cel mai bun marcator de la Real Madrid.

Benzema, revenit la naţionala Franţei, a analizat şi transferul lui David Alaba, jucător deja confirmat de Real Madrid: ”Foarte bun jucător. A evoluat opt sau nouă ani la Bayern Munchen şi a câştigat atâtea. Este un transfer important pentru noi” a spus Karim.

Revenirea lui Carlo Ancelotti nu a trecut neobservată: ”Este o veste foarte bună, pentru că îl cunoaştem cu toţii, de la jucători la fani. Este un antrenor mare, îmi place filosofia sa de joc, felul în care vede fotbalul, dar şi maniera în care gestionează grupul. În plus, vrea să câştige toate trofeele mereu” a mai spus Karim Benzema.

Afla mai multe despre: karim benzemakylian mbappe 

viewscnt
Articole similare